Kesi-Spartacus asztalitenisz bemutató

Kesi-Spartacus asztalitenisz bemutató

3 általános iskola 1-2. osztályosai ismrekedtek az asztalitenisszel.

Kesi – Spartacus asztalitenisz szakosztálya 2010. május 11-én (kedden) 8,30 órától asztalitenisz bemutatót tartott a Lánchíd utcai, Móra Ferenc, és a Béke Téri Általános iskola 1-2. osztályos tanulói részére a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér csarnokában.

Fodor Miklós edző köszöntötte a tanulókat és elmondta, hogy egy szakaszának van vége az 1 osztályos tanulóinak a sportággal való megismertetésének. Az ügyesebbeknek az asztalitenisz bemutató után ügyességi versenyt rendezünk a tanult sportági alapokból és az első 3 lányt és fiút az első és második osztályosok között ajándékokkal jutalmazzuk.

A bemutatót a régi bajnok illetve érmes Kecskeméti Profitholding Spartacus felnőtt csapat tagjai Demeter Lehel, Szabó Krisztián és a Spartacus versenyzői illetve a KEI-Spartacus tehetséges játékosai mutatják be.

Kesi – Spartacus versenyzői: Mezei Levente, Szabó Anna, Szabó Milán, Surányi Kristóf.

Spartacus versenyzői: Balogh Erik

A rendezvény nagy sikert hozott, a gyerekek tapssal jutalmazták a bemutatót és a versenyekben résztvevőknek is szurkoltak. A rendezvény hasznossága és szükségessége az osztályfőnökök gratulációiból is kiderült.

Szeretnénk ezt a kezdeményezést hagyománnyá tenni és évente megismételni.

Kategória: Archív, Asztalitenisz