KESI 2002′ NYERTE A X. DÖMPER KUPÁT

KESI 2002′ NYERTE A X. DÖMPER KUPÁT

A tragikus körülmények közt elhunyt Nagysolymosi Tamás (1995-1994) emlékére 10. alkalommal megrendezett Dömper Kupát a házigazda KESI 2002-es csapata nyerte. A csoportmérkőzéseken előbb főlényesen győzött a Cegléd ellen. Gyapjas Brendon remek védéseivel, Böröczky Marcell kiemelkedő játékával tünt ki.

Az egész csapat jó teljesítménye kellett ahhoz, hogy a Tatabányát is legyőzzék a döntőbe kerüléshez. A döntőben aztán kb. 300 fős lelkes közönség előtt késhegyre menő küzdelemben a korcsoport élmezőnyébe tartozó KÓPÉ-UVSE legyőzése is sikerült, ahol Gyapjas Brendon ismét a mezőny legjobbjának bizonyult.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A torna legjobb kapusa: Gyapjas Brendon

 

 

 

 

 

 

 

 


A gólkirály 16 góllal Nyíri Balázs (KÓPÉ-UVSE), a legjobb mezőnyjátékos Böröczky Marcell lett.

 

 

 

 

 

 

A 3. helyet a Honvéd szerezte ,eg a Tatabánya ellen (7-5), míg az 5. a MOM-Ybl lett a Cegléd előtt (13-4). A kupát, az érmeket és a díjakat Kecskemét alpolgármestere Nagypál Sándor és a névadó Nagysolymosi István valamint a Kecskeméti Sportiskola igazgatója Feyér Zoltán adta át.

 

 

 

KESI 2002′ eredményei:

CEGLÉD    0 – 18    KESI 2002′

KESI:

GYAPJAS BRENDON – EGERVÖLGYI TAMÁS 4, Tovaj Tamás, BÖRÖCZKY MARCELL 5, VÁRKONYI ÁDÁM 5, F.Hegedűs Bence 1, Labancz Levente 3. Varjú Kenéz, Gyapjas Viktor, Tóth Titus, Tovaj Gergő ,Adamik Levente, Szebelédi Olivér, Baltás Ádám, Dinnyés Benedek.

TATABÁNYA   4 – 8  KESI 2002′

GYAPJAS BRENDON –  BÖRÖCZKY MARCELL 5, Egervölgyi TAMÁS 2, Várkonyi ÁDÁM 1.

KOPÉ-UVSE   5 – 7   KESI 2002′

 

GYAPJAS BRENDON –  EGERVÖLGYI TAMÁS 4, VÁRKONYI ÁDÁM 2, F.Hegedűs BENCE 1. A döntőn jól szerepelt csereként Adamik Nóra is.

Edző: Gyenes István.

Forrás: www.kecskemetivizilabda.hu

 

Gratulálunk az eredményhez!

Hajrá KESI!!!


Kategória: Archív, Vízilabda