Kecskeméten edzőtáborozott a strandon a magyar serdülő vízilabda válogatott Június 17-25-ig

Kecskeméten edzőtáborozott a strandon a magyar serdülő vízilabda válogatott Június 17-25-ig

Az edzőtábornak ugyan csak szombaton van hivatalosan vége, de elmondható, hogy ezek a srácok mindent megtettek azért, hogy bebizonyítsák, hogy ők érdemesek arra Magyar Vízilabda Válogatott tagjai lehessenek.

A rengeteg úszás, passzolás, támadási és védekezési gyakorlatok sokaságát gyakorolhatták a kecskeméti edzőtáborban.

 

 

A válogatottnak lehetősége nyílt megnézni az épülő új uszodát

A tegnap esti értékelésen Czigány Károly és Gyulavári Zoltán nagyon hasznosnak mondta az idei immár második kecskeméti edzőtábort. Az értékelésen elmondták minden játékosnak a véleményüket az edzőtábori illetve az évi teljesítményükről. „A következő szezonban elvárható minden játékostól, hogy klubjukban a kezdő csapatban legyenek, sőt kimagasló teljesítményükkel meghatározó szerepet kell vállalniuk. Amennyiben lehetőség nyílik rá, akkor a felnőtt csapatban is lassan bontogassák a szárnyaikat.”

Szilágyi Bence és Szabó Boldizsár a KESI válogatott vízilabdázói újra jó teljesítményt mutattak a kecskeméti edzőtáborban. Szilágyi értékelésénél kihangsúlyozták, hogy teljesítménye, hozzáállása is példaértékű, viszont neki is sokat kell még fejlődnie a lábmunka területén, ami természetes, hiszen felkészítése a felnőtt első osztályra még korántsem befejezett.

Szilágyi Bence

Szabó Boldizsárról egy igen rövid értékelést hallhattunk, mert az elmondottak szerint „semmi gond nincs vele, hiszen ismerjük, hogy mennyire stabil megbízható. A tőle szokásosan megbízható felkészüléssel tovább fog fejlődni”. Nem is akartunk többet hallani.

Szabó Boldizsár

Összegzésként elmondható, hogy a válogatott nagyon jól érezte magát ismét Kecskeméten, és amennyiben van rá lehetőség, akkor jövőre remélhetőleg megint itt lesz az edzőtábor.

Kecskemét, 2011. június 25.

Kategória: Archív, Úszás, Vízilabda