Kaposvár legyőzése után későn hajráztunk a Honvéd ellen

Kaposvár legyőzése után későn hajráztunk a Honvéd ellen

Jól kezdtük a mérkőzést, állva, hagyva ellenfelünket, sikerült 3 gólos előnyt szereznünk.

Majd a második negyedben figyelmetlenségek és rossz megoldások jellemezték a csapatot, aminek köszönhetően 5-5-re zárkózott a Kaposvári ellenfél. A harmadik játékrészben ismét beindult a kecskeméti „gépezet”, a negyed végén már 10-5-re vezettünk. Az utolsó felvonásban mindenki játéklehetőséget kapott, magabiztosan játszva, sikerült megtartani az előnyt, Sztanojev jó védéseinek és Tóth Attila remek bekkelésének köszönhetően.

 

KESI 99′ 12 – 9 Kaposvár

4-1, 3-4, 3-0, 2-4.

Játszottak: Papp Benedek, Tóth Attila, Tóth Árpád, Kisjuhász Balázs, Páger Daniel, Borsos Botond 4, Simon Balázs 5, Vad Bence, Budai József, Holka Daniel 2, Szőke Benedek 1, Magyar Bálint, Budai Roland, Sztanojev Péter.

Jók: Simon, Borsos, Sztanojev, Tóth Attila.

Edző: Heródek Bence

 


 

A kaposvári mérkőzéssel ellentétben, rosszul kezdtük a meccset. A Honvéd 2-0-ra „ellépett”, majd a második negyedben folytatta jó sorozatát, előnyét 3 gólosra növelte. Ezt követően Simon Balázs magára talált, a Honvédos védők képtelenek voltak őt megállítani. Gólt szerzett 4 méteresből, emberelőnyből és akcióból is, aminek köszönhetően zárkózott a csapat. Az arcokon láttam a fáradtság jeleit, hiszen a két mérkőzés között csak egy órát pihentek, de mindenki összeszorított foggal küzdött és hajtott a pontszerzésért. Kisjuhász Balázs remekül „kikapcsolta” a pestiek centerét, aki meccseket nyer a Honvédnak. Ha netán a centerük vagy mezőnyjátékosuk áthámozta volna magát a védőinken, ott volt Papp és Sztanojev, akik kiválóan védték végig a mérkőzést.

Majd az utolsó negyedben Simon akciógóljával sikerült kiegyenlíteni, rögtön ezt követően az ellenfél 4 métereshez jutott, amit Sztanojev Peti bravúrral hárított. Másfél perccel a vége előtt mindenki kipirosodva a meccs végét várta, nagyon elfáradtunk, a pestiek egy centerbe betett labda után megszerezték a győztes gólt. Az utolsó percben volt még egy emberelőnyünk, amely előtt időt kértem, felálltunk, kipasszoltuk, de a pontos lövésre nem jutott már erő.

A vereség ellenére dicséret illeti a csapatot, mert hatalmasat küzdött mindenki!

KESI 99′ 7 -8 Honvéd

0-2, 4-4, 0-1, 3-1.

Játszottak: Papp Benedek, Tóth Attila, Tóth Árpád, Kisjuhász Balázs, Páger Daniel, Borsos Botond 1, Simon Balázs 6, Vad Bence, Budai József, Holka Daniel 2, Szőke Benedek 1, Magyar Bálint, Budai Roland, Sztanojev Péter.

Jók: Simon, Borsos, Sztanojev, Tóth Attila.

Jók: az egész csapat!

Edző: Heródek Bence

Kecskemét, 2011. április 17.

Kategória: Archív