Jánosi István

Jánosi István

Jánosi István

vízilabda edző

Baján, 1970-ben születtem. A vízilabdával 9 éves koromban ismerkedtem meg, 12 évig játszottam különböző korosztályos csapatokban eleinte, mint mezőnyjátékos, később kapusként. Egy gerincprobléma miatt 1991-ben az aktív sportolást abbahagytam és utánpótlás edzőként tevékenykedtem 1995-ig.

Később sem szakadtam el a sportágtól, igyekeztem segíteni a kecskeméti vízilabda fejlődését. Hosszú évek után 2016. januárban kerültem újra a medence partjára. Nagy öröm számomra, hogy ismét vízilabdás palántákkal foglalkozhatok!

A Magyar Vízilabda Szövetség által indított két éves edzői tanfolyamot 2015-2017 között végeztem. Igyekszem az ott tanult ismereteket a gyakorlatban is alkalmazni.

A szakosztályon belül lehetőségem van több korosztállyal is foglalkozni. Legfontosabb célom, hogy életre szóló elkötelezettség alakuljon ki a tanítványokban a vízilabda, az egészséges életmód, a sport iránt. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a csapataimban igazi összetartó, családias légkör alakuljon ki. Legyen az uszoda valódi otthona a gyerekeknek! Emellett természetesen nagyon fontos, hogy életkori sajátosságaiknak megfelelő ütemben fejlődjenek, megtanulják ennek a gyönyörű sportágnak az alapjait.

Megnyugtató számomra, hogy kitűnő, felkészült, segítőkész szakemberekkel dolgozhatok együtt!