Ismét győztek a kosárlabdás lányok!

Ismét győztek a  kosárlabdás lányok!

Újabb győzelmet szerzetek a Kecskeméti Sportiskola kosárlabdás lányai. A második fordulót rendezték a Kiemelt Bajnokságban és imét győztesen jöttek le a pályáról a lányok!

Egy nagyon kemény, hajtós meccsen vannak túl a lányok! Nagy győzelemnek mondhatjuk ezt, hiszen ez a kőbányai csapat a héten megverte a BSE-t, akikhez képest mi a selejtezőben igencsak alulmaradtunk.

Eladott labdánk még mindig nagyon sok van, de küzdeni akarásban eddig idén ez volt a legjobb mérkőzésünk.

Egész meccsen oda-vissza ment az adok-kapok, de szerencsére megtanultuk már nagyjából ezt is kezelni és nem azzal vagyunk elfoglalva, hogy mekkorát kaptunk, hanem azzal, hogy ennek ellenére hogyan is tudjuk megnyerni a csatát.

Az első félidő nagyon kiegyenlített volt fej-fej mellett haladt a két csapat. Mi embert fogtunk, ők váltogatták az emberfogásos és a zóna védekezést. Szerencsére az ellenfél zónája ellen a kinti dobásaink is sikerültek és lepattanókat is tudtunk szerezni ,így tartottuk magunkat velük szemben.

A második félidőben mi kezdtünk el zónával védekezni ,amit sikeresnek mondhatunk, hiszen a harmadik negyedben ezzel tudtunk elhúzni néhány ponttal, amit tartottunk is a negyedik negyed végéig.

Leány Kosárlabda Kiemelt Bajnokság 2. forduló. (2011.10.01.) Kecskemét-Bolyai Gimnázium

Kecskeméti SI- Kőbányai DSE-FTC 72:60 (21:21, 19:18, 17:7, 15:14)

Kecskeméti SI: DOBOS 17, ŐSZE 13, Nagy H. 4, Domokos 4, KÁLLÓ 6/6. Csere: GEREBEN 10,Rimóczi 5/3, BOROS 11/3,Erki , Csorba 2, Futaki, Gömöri, Mikó.
Edző:Radics Anna

Kőbányai DSE-FTC legjobbjai: Bach 14, Erdős 12, Keszthelyi 11.
Edző: Tatár István.

Gratulálunk a lányoknak!

Következő mérkőzésünk csütörtökön lesz Szolnokon. Nagyon köszönjük a szurkolóknak, hogy eljöttek és ilyen jó hangulatot teremtettek a Bolyai csarnokában! Öröm így játszani mindenkinek!

HAJRÁ KECSKEMÉT!

Kategória: Archív