Indulhat a számolgatás

Indulhat a számolgatás

Nagyon rossz előjelekkel indultunk neki a mérkőzésnek. Egész héten nem tudtunk teljes  csapattal  a betegségek és sérülések miatt. A meccs előtti nap voltunk 10-en edzésen. Előtte  sajnos 5-6 fővel  tudtunk csak mozogni.

Tulajdonképpen akinek semmi baja sem volt az 5 játékos.Ez sajnos érezhető is volt, hiszen  rengeteget kellett cserélni és még így sem bírták a lányok. A fájó az egészben az, hogy így is  nyerhető lett volna a BSE elleni nagyon fontos mérkőzés, de ez most nem sikerült.

Pénteken este 19:00-tól kadett csapatunk hazai pályán játszotta a Leány Kiemelt Bajnokság 12. fordulóját.

Kecskeméti SI – BSE 68:75 (14:16, 18:20, 18:17, 18:22)
Kecskeméti SI : DOBOS 31, Nagy H. , Ősze 12, Gereben 5, Kálló 12. Csere: Boros 4, Domokos 4, Rimóczi , Futaki , Gömöri, Csorba
Edző:Radics Anna
BSE legjobbjai: Beneda 29, Kováts 15.Edző:Tiba Klára

Innentől kezdve beindul a számolgatás, hogyan is juthatnák a négy közé. Ez azonban csak akkor valósulhat meg, ha a hátralévő két mérkőzésünkből a Csata és a Miskolc ellen egyet nyerni tudunk.

Nagyon sajnálom, hogy vereség lett a tegnapi este vége és csak bízni tudok abban, hogy “lányaim” minden erejüket összeszedve valahogyan egy győzelmet kiküzdenek még magukból!

Fel a fejjel és fogjatok össze egymásért,  a csapatért!

HAJRÁ KECSKEMÉT!

A csoport állását és a további mérkőzéseket itt tekinthetik meg: http://kosarsport.hu/utanpotlas/?nat=whunu16&szakaszid=20&year=x1112

Kategória: Archív