Hétvégi vízilabda eredmények (2016. november 6.)

Országos gyerek nyugati csoport

FVSE – KESI 11:24

Nagyon jól sikerült kezdenünk a mérkőzést. Már az első negyed végére hat gólos előnyre tettünk szert. Többnyire hátul jól védekeztünk és elöl is sok szép megoldást láthattam. Így magabiztosan hoztuk el a három pontot Fehérvárról.

Gyenes István


Országos serdülő bajnokság

FVSE – KESI 10:6

Országos ifi bajnokság

FVSE – KESI 14:6

Bármilyen furcsa inkább az ifi eredményével és az ott mutatott játékkal lehetünk elégedettek, feltéve, ha egy vereség bárkit elégedetté tehet! Sajnos a serdülő meccsen egy sokkal jobb eredményt szalasztottunk el!

Merész András


Baby bajnokság

KESI – YBL 10:6

A héten a szünet miatt kevés edzésen vettek részt a srácok. Ez meg is látszott egy két játékosunk játékán és úszásán. Ennek ellenére nagyon szép megoldásokat láthattunk mind a támadások befejezésénél mind a passzolásoknál, lefordulásoknál. Meccsről meccsre pontosabban passzolnak a srácok és hamarabb észreveszik a jó helyzetben lévő társukat.

Adamik Gábor

 

Gyermek Leány Országos Bajnokság

KESI-HVSC 13:8

A mai fordulón a Hódmezóvásárhely csapatával játszottunk. Kiegyensúlyozott játékkal, végig vezetve nyertük meg a mérkőzést. A szoros emberfogásból történő leúszást, a gyors döntési és passzolási helyzeteket szépen megoldották a KESI-s lányok. A tapasztalattal még nem rendelkező fiatal játékosok is kipróbálhatták magukat a mérkőzésen, szépen helytállva és betartva a taktikai utasításokat.

Serdülő Leány Országos Bajnokság

KESI-HVSC 8:4

Kicsit tartva az ellenféltől léptek pályára a serdülő csapat játékosai, mert a Sellő Kupán ez év augusztus végén jó pár góllal kikaptunk a Hódmezővásárhely csapatától. Az első pillanattól fogva szigorúan betartva a taktikát vezetett a KESI csapata. A kevés gólos mérkőzés igazi fizikai megpróbáltatást hozott magával, több játékosunk is kipontozódott, azonban a rengeteg labdaszerzés mezőnyben és az egymást buzdító összjáték meghozta a várva várt győzelmet

Ádám Zsuzsa

Kategória: Archív, Vízilabda