Havas esőben nem megy a játék nekünk!

Havas esőben nem megy a játék nekünk!

A megrendezett mérkőzés előtt azt hittem, hogy visszamentünk az időben minimum 30 évet, mert a játékosoknak a mai napon a csongrádi strandon havasesőben kellett játszani, ahol a külső hőmérséklet 1 Celsius fok volt.

Normális ember ilyen időben nem megy ki az utcára sem. Az MVLSZ vezetőit nem zavarta gondolom Pesten a fűtött szobáikban, hogy ki fog esetleg megsérülni, vagy egyáltalán játszani a mai napon Csongrádon. Mi játszottunk. A jövő héten, mikor a két csapat engedélyt kér a halasztásokra a sok tüdőgyulladás, stb. után, majd gondolom nevetnek a két vidékin.

A gyermek korosztályban azokat a játékosokat játszattam, akik eddig kevés lehetőséget kaptak. Tudtam, hogy a legerősebb csapat ellen nem sok esélyünk van a mai napon. Döntésem az volt, hogy az eltiltását töltő Nagy Szabolcs hiányában még annyi esélyünk sincs, mint amennyi egyébként lenne, ezért megbeszéltem a fiúkkal, hogy Sárközi Viktor és Simon Gábor csak a serdülő mérkőzésen játszik, hogy az esetleges sikert ne szalasszuk el.

Nagyon szeretném megdicsérni a fiúkat, mert nem adták fel, és végigküzdötték a meccset tudásuk szerint. A fedett uszodából kimenni a havas esőbe vízilabdázni nem könnyű dolog.

Gratulálok Mezős Csaba első hivatalos góljához!

Kecskemét, 2011 március 20.

Kategória: Archív, Úszás, Vízilabda