Három mérkőzésből kettőt biztosan nyertünk

Három mérkőzésből kettőt biztosan nyertünk

Az első mérkőzésen a Debrecen serdülővel játszottunk olyan mérkőzést, amit megnehezített az elmúlt hetek betegségsorozata, illetve játékosaink családi programjai is. Köszönöm mindenkinek, aki bizonyította azt, hogy le tud mondani dolgokról a csapatért!

Nehezen akartuk megérteni, hogy azért ide több kell, mint amit elgondoltak egyesek. A harmadik negyedig szórakoztató játékkal múlattuk az időt, ami látványos volt, de nem eredményes. A harmadik negyedet 3-4-el kezdtük, de a társaság összeszedte magát, és megfordította a meccset, mikor az ellenfél már azt hitte, hogy győzhet. Az igazság közben, hogy a védelemben Szabó Boldizsár, majd később Nagy Szabolcs leiskolázta a debreceni legjobbnak tartott centert.

Szabó Boldi 12 alkalommal szerelte tisztán, míg Nagy Szabolcs „csak” 7 alkalommal.  A játék alapján megérdemelten győztünk, mert a lényegesen hosszabb cserepaddal rendelkező ellenfelünket olyan mennyiségű úszásra kényszerítettük, hogy azt nem bírták erővel. A negyedik negyedben már magabiztosak voltunk, de szervezetten védekeztünk, majd abból olyan támadásokat tudtunk indítani, amibe a befejezéskor sokszor hiba csúszott, de a jövőre nézve nagyon biztatónak tartok.

Játszottak: Szilágyi Bence, Szabó Boldizsár 3, Nagy Szabolcs, Zubek Levente 3, Magyari Attila,
Simon Gábor 2,Trifont Gyula, Stefkovics Gergő, Sárközi Viktor.
Edző: Simon Gábor

A második mérkőzés a játékosok többségének olyan volt, mintha az előzőt folytatta volna, hiszen mindkét csapatban játszanak. Természetesen nem lehet olyan szinten lejátszani a második meccset, hogy ne vehesse az ember észre, hogy már nincs erő a befejezésekhez. Igazából az eredmény nem adja vissza a meccset, mert csak akkor lehetne reálisan mondani bármit is, ha az első meccset játszanánk ellenük. Sajnos kevesen vagyunk.

Külön köszönöm Nagy Szabolcsnak, hogy sérülten is vállalta a játékot.

Játszottak: Budai Ákos, Rigó Dániel, Nagy Szabolcs, Sárközi Viktor, Markó Bence, Simon Gábor 4,
Trifont Gyula 1,Mezős Csaba, Rehák Viktor 1.
Edző: Simon Gábor

Az ifi csapat a hozta a mérkőzést, ha nem is könnyen lazán, de biztosan. Bajáki 5 gólja mindent elmond, míg Kovács Krisztián remek sallangmentes játéka meglepett szerintem mindenkit. A kapuban Szilágyi Bence nagyon jó teljesítménye is kellett a győzelemhez.

Játszottak: Szilágyi Bence, Széchenyi Zsombor, Stefkovics Ádám, Stefkovics Gergő, Szabó Boldizsár 1,
Papp Zsolt 1, Kovács Krisztián, Bajáki Dániel 5, Magyari Attila 1, Váradi Mihály 1.
Edző: Wolf Péter

Kategória: Archív, Úszás