Három asztaliteniszező a legjobbak között

Három asztaliteniszező a legjobbak között

A hétvégén került megrendezésre az asztaliteniszezők újonc 12-k bajnoksága. A Kecskeméti Sportiskola-Spartacus a ranglista a lapján három fővel, Tóth Bencével, Mezei Leventével és Szabó Dániellel képviselték a városunkat. (A képen balról Mezei Levente, Tóth Bence, Szabó Dániel.)

A versenyen az országos kiemelési ranglista első 12 helyezettje indulhatott, és két nap alatt mindenki játszott mindenkivel.

A kecskeméti fiatalok a ranglista 5., 6. és 7. helyén állnak és így biztos képviselői lehettek városunk asztalitenisz sportjának. Szoros mérkőzéseket játszottak és a végjátékban két poén döntött a legtöbbször.

Tóth Bence a verseny előtt 5. volt a ranglistán, és a végén sikerült ezt a helyezést elérni, bár ha a szombati nap utolsó mérkőzésén neki sikerül nyerni a döntő szettben akkor a 3. helyet is megszerezhette volna.

Mezei Levente a ranglista 6. helyéről vágott neki a versenynek, és a végén egyet rontva 7. lett. Neki is a szombati utolsó mérkőzés megnyerése 2-vel jobb helyezést jelentett volna.

Szabó Dániel a 7. helyen állt a verseny előtt, és a végére a 9. pozíciót sikerült elérnie.

A versenyen a kecskeméti játékosok egyesületi pontokat is gyűjtöttek, amely alapján készül a csapatok közötti ranglista.

Edző :Fodor Miklós

Kategória: Archív, Asztalitenisz