Győzelmek a KESI vízilabdásainál

Az elmúlt hétvégén magabiztos győzelmeket arattak a KESI vízilabda szakosztályának gyermek és serdülő lány csapatai, valamint a 10 év alatti fiúk.

Leány Gyermek Országos Bajnokság

KESI-HVSC 20-10

Február 26-án, szombaton a Hódmezővásárhely csapatát fogadta KESI Kecskeméten. A kecskeméti lányok végig vezetve, szépen felépített támadásokkal, egyénileg is jó megoldásokkal nyerték meg a mérkőzést. A kisebb és tapasztalatlan játékosok is lehetőséget kaptak ezen a mérkőzésen, így próbálhatták ki tudásukat. A győzelemhez minden játékos hozzátette a maga személyiségét, fegyelmezettségét, és ügyességét, meglepően jó kapus teljesítmény mellett.

 

Leány Serdülő Bajnokság

KESI-HVSC 25-8

A kecskeméti serdülő lány csapat kicsit pontatlanul és lassan kezdte el a mérkőzést. Azonban a második és harmadik negyed megúszásból lőtt akciógóljai által a kecskemétiek akkora előnyre tettek szert, amit az ellenfél már nem tudott behozni.

Felkészítő edző: Ádám Zsuzsanna

 

Baby LSU U10 Bajnokság

KESI-Vác 12:4

A mérkőzésen végig a KESI csapata vezetett. Nagyon szép megúszásokkal és lefordulásokkal szìnesítettük a játékunk, de a befejezést még gyakorolni kell. Sok labdát tudott hárítani az ellenfél kapusa és a kapufa, amire viszont a 2. negyedben jött is a megoldás: lövőcsellel javítottak a srácok a lövések eredményességén. Gratulálunk az újoncoknak, akik szépen helytálltak, és aktív részesei voltak a mérkőzésnek.

Felkészítő edző: Adamik Gábor

Kategória: Archív, Vízilabda