Győzelem a Szolnok ellen, vereség a Vasas ellen a Vízvári serdülő kupán

Győzelem a Szolnok ellen, vereség a Vasas ellen a Vízvári serdülő kupán

Ismét csobbantak vízilabdázóink. Ezúttal Simon Gábor edző a kispadon átélt „élményeit” olvashatjuk!

A szokásos módon kezdett a serdülő csapat a Szolnok ellen, hiszen az első negyedet mi nyertük 3-1-re. Ezután volt pár vitatható ítélet, ami felborzolta a kedélyeket és a csapat inkább azzal törődött, hogy mindenki egyénileg akarta megnyerni a meccset.

 

A második negyedet és a harmadikat is elvesztettük az egyénieskedés, a kiadott taktika semmibevételével. Ehhez hozzájött még az, hogy valamivel több mint két perc alatt ítéltek ellenünk négy kiállítást is.

A harmadik negyedben kikértem mindkét időmet, mert rendet kellett tenni a fejekben. A második meghozta az eredményét. A csapat, Szabó Boldizsárral az élen nagyon meg akarta mutatni, hogy már régóta a jobbak vagyunk az ellenfélnél, mint eddig nagyon sokszor és ezt a presztízsmérkőzést nem veszíthetjük el. Zsinórban dobtunk hat gólt, amire nem tudtak csak a legvégén válaszolni eggyel, mikor tőlünk már a gyermekcsapat volt a vízben.

Szolnok – KESI 10-13 (1-3,4-2,4-3,1-5)

KESI: SZILÁGYI B: – SZABÓ BO.6, Zubek Le.3, SIMON G.3, KOSZTOLÁNYI G.1, Sárközi V., Rehák V.

Cs.: NAGY SZ.,Kalmár F., Simon B., Jánosi M., Mezős Cs., Rigó D., Zvekanov M.(k)

Edző: Simon Gábor.

A második mérkőzésünk a Vasas csapata ellen volt, ahol az eredményből is látszik, hogy tulajdonképpen értékelhetetlen a mérkőzés a második negyed után, mert addig, amíg az ellenfelünk megérkezett 15 szinte egyforma képességű játékossal, addig a mi csapatunkban összesen 6 olyan játékos van, aki serdülőkorú. A többi legalább 2-3 évvel fiatalabb volt.

Vasas – KESI 26-10 (4-3,7-1,9-2,4-4)

Gd.: SIMON G.4, KOSZTOLÁNYI G.3,SZABÓ BO.2, SIMON B.

Kategória: Archív, Vízilabda