Fürdő Kupa-Kecskemét

Fürdő Kupa-Kecskemét

A múlt hétvégén rendezte meg a vízilabda szakosztályunk az I. Fürdő Kupát. A kecskemétiek simán győztek a Cegléd (23-6) és főleg a teljesen kezdő Honvéd lányok (30-0) ellen bőven lehetőséget nyújtva a tartalék játékosoknak is. A másik csoportban a döntőben jutásért jó mérkőzésen győzött a Békéscsaba ellen (13-11).

A döntőben a hazaiak Gyapjas Brendon biztos védése mellett Bóbis Botond, Tóth Rajmond, Kochan Dániel jó gólerős játékával főleg az utolsó negyedben tették biztossá megérdemelt győzelmüket. A harmadik helyet a Cegléd szerezte a Cegléd szerezte meg a Tatabányával szemben (11-7), míg az ötödik helyért a Honvéd fiúk 17-2-re verték a Honvéd lányokat.

A legjobb kapus Gyapjas Brendon volt, a torna a gólkirálya 20 góllal a ceglédi Némethy Dániel, míg a legjobb játékos címét Bóbis Botond érdemelte ki.

 

 

 

CEGLÉD  6 – 23  KESI 2001′

GYAPJAS BRENDON – TÓTH ÁRPÁD 7, Kochán DÁNIEL 2, Szabó MÁRK 2, TÓTH RAIMOND 5, Pajor Jenő, BÓBIS BOTOND 6, Cs.:Tóth István, Simon Szabolcs, Keményfi Szabolcs, Borsodi Máté, Borsodi Mátyás, Barna Nándor, Bábel Richard, Böröczky Marcell, Várkonyi Ádám 1.

Honvéd Lány – KESI 0-30

Bóbis Bo.7, Tóth Ra.5, Tóth Á., Pajor J., Bábel Ri., Böröczky M. 3-3, Tóth I.2, Várkonyi Á.2, Szabó M., Simon Sz.

Csabai Csirkefogók – KESI 10-16

GYAPJAS BR.(k), BÓBIS BOTOND.6, TÓTH RAJMUND.5, KOCHÁN DÁNIEL.4, Böröczky M.1.

Edző: Gyenes István

 

Forrás: www.kecskemetivizilabda.hu

Gratulálunk az eredményekhez!

Hajrá KESI!!!

 

Első képünkön Gyapjas Brendon, Zámbori Péter – a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, és Bóbis Botond szerepel.

Kategória: Archív, Vízilabda