Fradit vertek a Kesi leányai

Fradit vertek a Kesi leányai

Bella Lili

Bravúros győzelem a Fradi ellen! A kissé döcögősen indult mérkőzésen a KESI leányai 1 gólt engedélyeztek a Fradi fiúcsapatának! Ha az ellenfél helyzetbe került Bella Lili bravúros védéseivel az őrületbe kergette az ellenfelet!

December 12.-én a KESI 97 leánycsapat az FTC ellen játszott mérkőzést a ’98 Budapest Bajnokság 8. fordulójában. A meccset idegesen kezdtük, a vezetést a Fradi szerezte meg. Biztató jel volt, hogy sok helyzetet tudtunk kidolgozni, de az első negyed végéig csak az egyenlítő gólt tudtuk megszerezni. Remekül védekeztek a lányok, az ellenfél alig tudott a kapunkra veszélyes lenni.

A második negyedtől azután beindult a KESI henger, a mérkőzés végéig 7 gólt lőttek a lányok, míg egyetlen gólt sem kaptunk. Ha az ellenfél néha helyzetbe tudott kerülni, Bella Lili nagyszerű védéseivel tudatta a Fradi játékosaival, hogy ezen a napon Neki nagyon nehéz gólt lőni. Az egész csapat kiválóan védekezett, remekül segítették ki egymást, a támadásban pedig a keresztbe úszásaikkal az őrületbe kergették a Ferencvárosiakat. Az egész mérkőzésen sorra alakítottuk ki a helyzeteinket, és ha az ellenfél kapujánál pontosabbak vagyunk, még nagyobb különbséggel győzhettünk volna.

FTC – KESI Leány 1 – 8

KESI: Bella Lili (kapus), Szabó Vivien, Engel Dorotea, Kara Dominika, Marsa Patrícia, Varga Diána 2, Balla Vivien 4, Borbély Alíz, Hochmann Patrícia 1, Görög Edina 1. Edző: Szabó László

Kategória: Archív