Felemás napot zártak a kecskeméti gyerekek Skóciában.

Felemás napot zártak a kecskeméti gyerekek Skóciában.

Sajnos labdarúgóink mindkettő mérkőzésüket elvesztették és búcsúztak a további küzdelmektől. Hiába a mezőnyfölény, ha nem születik belőle gól.

A nagyon jó erőkből álló szlovén csapattól 3:2 kikaptunk úgy, hogy az ellenfélnek csak kontratámadásra volt ereje, hiszen a labdát szinte mindig a mieink járatták.

Bíztunk abban, hogy délután legyőzhetjük azt a Sopront, akit tegnap a szlovének könnyedén fektették két vállra. A gólarány miatt nekünk csak a győzelem jelentethetett továbbjutást és így is léptünk pályára.

Sajnos délután is szomorúan baktattak le srácok a gyepről, mert a délelőtti forgatókönyv ismétlődött meg. Mi támadunk, mi szorongatjuk az ellenfelet, de mi kaptuk a gólokat .Az eredmény ismét 3:2 az ellenfél javára. A csapat erejét jelzi, hogy kétszer is felállt vert helyzetből, de ma nem jött össze semmi. Nem igaz, hogy csak a győztesek sírnak…

A KESI röplabdásai egy kanadai ellenfelet kaptak, és ha már tegnap bevált a 2:0-s győzelem, ma sem akartak ezen  változtatni . Határozott és célratörő játékkal nyertek ismét, 25:14-ra és 25:8-re. Holnap 9 órakor kezdenek egy szlovén csapat ellen, amit az érdeklődők a http://www.facebook.com/KecskemetiSportiskola oldalon élőben követhetnek.

Hajrá Kecskemét, hajrá KESI!

Kategória: Archív, Röplabda