Fájdalmas vereség a Női OB/I B-ben

Továbbra is KESI vezeti a tabellát!

A tavaszi rangadón nüanszokon múlott a mérkőzés! Március 7.-én Vácott rendezték a női OB/I B bajnokság 3. fordulóját. Az első mérkőzésen a Kecskeméti lányok hozták a kötelező győzelmet, a Debrecen csapatát győzték le meggyőző fölénnyel.

A KESI valamennyi játékosa szerepet kapott a mérkőzésen, és így is 21 – 6-os végeredményt tudtak produkálni a lányok. Külön öröm volt az edző számára, hogy a fiatal Lisztes Andrea is gólt szerzett élete első felnőtt mérkőzésén.

KESI Leány – Debrecen 21 – 6 (5-1, 6-2, 5-1, 5-2 )

Edző: Szabó László

A második mérkőzést a Villanó Fókák „kecskeméti” (csak Honvéd játékosokból álló) csapatával játszotta a Kesi leány csapata. Rendkívül izgalmas és fordulatokkal tarkított mérkőzésen a Kesi lányai az utolsó másodpercekben vesztette el a mérkőzést, pedig a vége előtt 1 perc 30 másodperccel még 1 gólos előnye volt a tényleg kecskeméti leány csapatnak.

KESI Leány – Villanó Fókák 10 – 11 (2-2, 2-3, 5-3, 1-3)

Edző értékelése: rendkívül szerencsétlenül alakult számunkra a mérkőzés, hiszen a mi labdánk a kapufáról a gólvonalra esett, az ellenfélé pedig becsorgott. Ha egy kicsit jobban koncentrálunk, mi jöhettünk volna ki győztesen a mérkőzésből. A következő mérkőzéseinken nem hibázhatunk, mert elúszik a bajnoki cím. Ez ám a nagy kihívás! (edző: Szabó László)

Kategória: Archív