Ezüstérmes a KESI Női OB I/B csapat

Ezüstérmes a KESI Női OB I/B csapat

Második helyen végzett a KESI a Magyar Női OB I/B Bajnokságban, ezzel az elmúlt 4 év legjobb eredményét produkálták a kecskeméti lányok.

Második helyen végzett a KESI a Magyar Női OB I/B Bajnokságban, ezzel az elmúlt 4 év legjobb eredményét produkálták a kecskeméti lányok (első helyen a Villanó Fókák végzett, de ebben a csapatban nincs kecskeméti sportoló). A záró fordulóban a Vác és a Bánki VSE volt az ellenfél. A Vác ellen iskolajátékot mutatott be a csapat, és könnyedén 21 – 5-re nyert. A második meccs tét nélküli volt, hiszen a 3. helyezett Bánkinak már nem volt esélye arra, hogy a bajnokságban utolérje a KESI-t. Ezen a mérkőzésen már az összes játékos lehetőséget kapott, így a 11 – 11-es döntetlen is elfogadható eredménynek számít.

A bajnokság során végig kiváló felfogásban, szebbnél szebb támadásokat szövögetve, szervezetten védekezve játszott a kecskeméti csapat, és tavasszal nagyon kicsin múlott az, hogy nem a KESI lett a bajnok. Csak az OB/I-es Honvéd játékosaival felálló Villanó Fókák tudta legyőzni lányainkat rendkívül szoros kiélezett csatában. Így az is felmerült a csapat vezetésében, hogy a következő szezonban az első osztályban próbáljunk szerencsét. Nagy elismerést váltott ki csapatunk a vízilabda társadalomban is, hiszen rengeteg szakembertől, edzőtől hallottuk, hogy: „remélem jövőre ti is jöttök az OB I-be”. Nagy öröm volt ezt hallani edzőnek, játékosnak, mert igazán ebből tudtuk levonni a végső következtetést, érdemes volt dolgozni. Végül szeretném megköszönni játékosaimnak a kitartást és a szorgalmat, és Vavrek Zsoltnak a CSEMPEVARÁZS STÚDIÓ tulajdonosának az egész évi támogatást.

Szabó László vezetőedző, KESI Női vízilabda szakosztály

Kategória: Archív, Vízilabda