Érmek és edzőtovábbképzés Tatán

Érmek és edzőtovábbképzés Tatán

A judosok érmekkel és edzőtovábbképzéssel kezdték az újévet Tatán. A válogatón három versenyzőnk fel tudta küzdeni magát a dobogóra, az edzői stáb valamennyi tagja tovább bővítették tudásokat a szakma elitjétől.

 

 

Tatán rendezték meg az első hazai felnőtt válogatót a judosok. A junior és ifi KJC-KESI judokái három érmet hoztak haza. A nőknél Polyák Krisztina szerzett aranyat a 63Kg-os kategóriában, a férfiaknál Szabó Csaba a 60Kg-os, Horváth Levente a 66Kg-os súlycsoport bronzát kapta. Cseh Márk ötödik lett, szőnyegmunkáját rapszodikus váltások jellemezték. Egyik versenyzőm sem mutatott jó formát, ami természetes év elején, közvetlenül az alapozás után.

 

 

Szereplésüket látva, bizakodva tekintek a 2014-es versenyidőszak elé. Polyák és Szabó februárban már felnőtt Európa Kupákon is megmártózik a felnőtt mezőnyben. Az ifik hazai válogatóval kezdenek a Honvédban.-mondta Nagysolymosi edző.

 

 

A KJC-KESI négy edzője Tatán kétnapos edzőtovábbképzésen vett részt.

A Nagysolymosi Sándor, Kerekes Sándor, Kiss Endre, ifj. Nagysolymosi Tibor, négyesfogat hazai és japán professzorok és doktorok előadásait hallgathatták két hosszú napon keresztül a judo és a perifériás tudományok szakterületeiről.

 

 

Gratulálunk az eredményekhez!

Hajrá KESI!!!

 

Kategória: Archív, Judo