Éremeső az újonc és a serdülő asztaliteniszesek nyakában

Éremeső az újonc és a serdülő asztaliteniszesek nyakában

Bravúros 2-5. hely és 3. helyezést értek el a KESI-Spartacus versenyzői a Magyar bajnokságon. Pető Anna és Domonkos Fanni 11 éves újonc kategóriában voltak eredményesek, míg a fiúk serdülő párosban.

A lányok versenyére Budapesten a Dr. Ormai László asztalitenisz csarnokban került megrendezésre az év legrangosabb versenye.

Az U 11 korosztályban Pető Anna és Domokos Fanni kiemelkedő eredménnyel szerepeltek. Pető Anna a csoport mérkőzések során legyőzte a 2. kémeltjét a versenynek és így Ő került a helyére a folytatásban. A győzelmeket egymás után megszerezve Anna a döntőben ismét vele játszott és nagy csatában alul maradt. Domokos Fanni szoros mérkőzésen maradt le a dobogóról. Mindkét kislányunk kiegyensúlyozott jó teljesítményt nyújtott a két évvel öregebbek között is 16 közé szenvedtek vereséget.

 

A fiúknak Dunaújvárosban rendezték a Magyar bajnokságot ahol a Tóth Bence – Mezei levente párosunk nagy bravúrt hajtott végre, a versenynek a 3. kiemeltjét búcsúztatták 4 közé jutásért, és a következő mérkőzésen is közel álltak a győzelemhez, de a későbbi Magyar bajnok pártól vereséget szenvedtek.

 

Fodor Miklós edző: nagy öröm számomra hogy fiataljaink a Magyar bajnokságon érmeket szereztek és mind ezek mellett nagyon jó játékot mutattak be. A megszerzett érmekkel már adósak voltak a gyerekek,mindig az utolsó pillanatban kaptunk ki. Gratulálok nekik és a nyári pihenésre nagyon jól jött a siker!

 

Hajrá KESI-Spartacus! Hajrá helyi érték!


 

Kategória: Archív, Asztalitenisz