Eredményes szereplés a szegedi Euro Liga versenyen

Eredményes szereplés a szegedi Euro Liga versenyen

 

Edzésen

 

Szegeden kezdődött meg az őszi versenysorozat a Kecskeméti diák és serdülő judosoknak. Több mint 500 indulóval zajlott le a verseny a szombati napon. A Diákoknak a Csaba Béla Emlékverseny, a Serdülőknek az Euro Liga adott lehetőséget, tudásuk felmérésére.

A Diákok közül hárman végeztek az első helyen, Székedi Igor, Falusi Péter, Lovászi Bendegúz. Ezen kívül két ezüst és négy bronzérem került a kecskemétiek tarsolyába.

A diák korosztály után kezdődtek serdülőink mérkőzései. Estébe nyúlóan folytak le a mérkőzések. Ez azonban cseppet sem zavarta Zsadányi Zsoltot és Lipótzy Dánielt, hiszen mindketten brillírozva nyerték meg összes mérkőzésüket. Mind a ketten nehéz ágon kerültek be a döntőbe, ahol sikeresen véghez vitték feladatukat.

Brillírozott Hrabovszky Richárd is. Hatalmas ipponokat dobva jutott a döntőbe, ott viszont legyőzőjére talált. Major Ádám még fiatalon, tapasztalatot gyűjteni érkezett, mind emellett 4 mérkőzés után az ötödik helyen zárt.

Szabó Lili 4 mérkőzés után, szép versenyzéssel a harmadik helyen zárt, ugyanebben a súlycsoportban Sándor Petra Luca hetedik lett.

Csapat összesítésben második helyen végeztünk, amit nagyon szép eredménynek gondolok, hiszen népes mezőnyben négy ország judosai vetették össze erejüket és tudásukat.

Nagysolymosi Tibor

Eredmények:

Csaba Béla Emlékverseny

Diák C korosztály

Székedi Igor 45kg 1.hely

Brezina Dániel 41kg 2.hely

Pusztai Maximilian 45kg 2.hely

Szelei Mózes 45kg 3.hely

Szabó-Győrfi Zalán 33kg 3.hely

Falusi Péter 27kg 1.hely

Szabó-Győrfi Csongor 45kg 5.hely

 

Diák B korosztály

Koller Félix 41kg 3.hely

Szabó Zolta Dániel 38kg 5.hely

Lovászi Bendegúz 60kg 1.hely

Benkovics Bendegúz 55kg 3.hely

 

Euro Liga

Lipótzy Dániel +81kg 1.hely

Szabó Lili 57kg 3.hely

Sándor Petra Luca 57kg 7.hely

Major Ádám 73kg 5.hely

Hrabovszky Richárd 60kg 2.hely

Zsadányi Zsolt 66kg 1.hely

Felkészitő Edzők: Nagysolymosi Sándor, Nagysolymosi Tibor

 


 


Kategória: Archív, Judo