Együtt ünnepeltünk az SOS Gyermekfalu lakóival

Együtt ünnepeltünk az SOS Gyermekfalu lakóival

kecskemetse.hu – A közelmúltban egy kedves meghívásnak tettek eleget a KSE élsportolói és a KESI diákjai. A kecskeméti SOS Gyermekfalu nagyszabású rendezvényén ismerkedhettek meg az ott élő gyermekekkel. Az ünnepség  apropója egy ajándék  személyautó átadása volt, amelyet a 100 éves Chervrolet autógyár ajánlott fel.

A protokolláris események után, a rendezvény háziasszonya Barabás Évi televíziós újságíró vette kezébe a mikrofont, aki szívvel-lélekkel irányította az eseményeket és gyorsan  fergeteges hangulatot teremtett. Mi igyekeztünk kicsit sportossá tenni az amúgy is rendkívül színvonalas  programot. Volt itt vattacukor, légvárban ugráló gyermek, pattogatott kukorica és kisgyermekekkel teli kocsit elhúzó erőművész.

Talán a délután legnagyobb száma élsportolóink fellépése volt. A Csorvási-Somodi-Simon kombináció az apróságokkal mérte össze erejét egy kötél két végén. Az eredmény, talán mondanunk sem kell, 3:0 lett a gyerekek javára, nagy erőfeszítések és még nagyobb nevetések közepette. Jó volt látni a kicsik elszántságát és sportolóink mosolyát.

Hasonlóan nagy sikert aratott a KESI által szervezett sorverseny, ahol a csapatokat a gerincét az ott lakó gyermekek adták, kiegészítve a KESI-s diákokkal és az addigra már jól bemelegedő élsportolókkal. A csapatok jutalma a taps és az önfeledt kacagás volt.

Reméljük sikerült emlékezetessé tennünk ezt  a szép tavaszi délutánt és megmutatnunk a  kicsiknek a mozgás örömét!

Kategória: Archív, Ökölvívás