Egy győzelem és négy vereség

A november 12-13-i hétvégén az alábbi vízilabda eredmények születtek:

Bp 2005 bajnokság

Honvéd Érd – KESI 2:20

Végre!
Megérdemelt győzelemnek örülhettek a gyerekek! Magabiztos, felszabadult játékkal, helyenként kifejezetten látványos gólokat szerezve kerekedtek felül ellenfelükön. Stabil védekezés mellett gyors, lefordulásokra épülő támadások jellemezték játékunkat. A nagyszerű eredményt néhány komoly egyéni hiba, fegyelmezetlenség árnyalja.
Gratulálok a fiúknak, szép hétvégét szereztek!

Jánosi István

 

Országos gyerek A

Kanizsa – KESI 18:12

Sajnos az első negyedben, olyan magasról néztük le ellenfelünket, amennyire csak lehetett. A hazai gárda viszont alázatos, kemény játékkal helyre tett minket az első játékrészben. Egy alapos fejmosást követően megmutattuk mire képes a csapatunk.
Zsinórban lőttünk hat gólt! Még a vezetést is átvettük!
De!
A felzárkózás sok energiát felemésztett és a harmadik-negyedik negyedben a fáradtság kijött a csapaton. Sok rossz passz és elhamarkodott lövések jellemezték játékunkat. Ellenfelünk az utolsó percekben kihasználta dekoncentráltságunkat, így megérdemelten értékes győzelmet aratott felettünk.

Gyenes István

 

Országos Serdülő

Kanizsa – KESI 12:7

A gyermek meccsen tapasztaltak alapján változtatni kellett az összeállításon a tervezetthez képest! (MINDEN játékosunknak elsősorban a saját korosztályában KELL kiemelkedő – de legalább elfogadható teljesítményt nyújtania!)
Igazi center nélkül, de több mint 3 negyeden keresztül, fegyelmezett taktikus játékot nyújtva játszott a csapat.

Merész András

 

Országos Gyermek B

Vidám Vízilovak – KESI  31:0

A Vidám Vízilovak minden tekintetben fölényben voltak a csapattal szemben. Azonban ekkora tudáskülönbség esetén is meg kell próbálni alkalmazni a megtanult, gyakorolt játékelemeket, valamint bátran élni a ritkán adódó lehetőségekkel.

Sopron – KESI 16:8

A Sopron ellen már vízilabdáztak a fiúk, ha kevesebb helyezkedési hibát követünk el, szorosabb is lehetett volna az eredmény. Sok mozgással sikerült több olyan helyzetet kialakítani, amely góllal, büntetővel, vagy emberelőnnyel zárult. Amikor időkéréssel rendeztük sorainkat, a fórok kihasználása is elfogadható volt, a büntetők pedig jó százalékkal értékesítésre kerültek. Végre megjött a játékosok lövő kedve is.

Jánosi István

Kategória: Archív, Vízilabda