Dobogós helyezések az országos többpróbán

Dobogós helyezések az országos  többpróbán

Budapesten az elmúlt hétvégén a Honvéd Tüzér utcai pályája adott otthont Magyarország 2013. évi Felnőtt-Utánpótlás, Junior és Ifjúsági Többpróba magyar bajnokságának. A KARC-KESI atlétái évek óta a legjobbjai ennek a nagyon nehéz, sok munkát igénylő szakágnak.

A kétnapos hosszú menetelés igazi Hírös városi sikereket hozott. A fiatalok versenyében egy magyar bajnoki címet két ezüst és egy bronzérmet szereztek, valamint további nyolc pontot érő helyezést.

Sokan a felnőtt helyezett csapatokba is bekerültek. A junior lányoknál Huszka Nóra az egyéni ezüstérme mellett a felnőttek közt negyedik lett, valamint Dániel Fannival tagja volt a magyar felnőtt bajnok női csapatnak.

 

A junior fiúk magabiztosan védték meg tavalyi csapatbajnoki címüket. Az egyéni versenyben nem volt szerencsénk, hiszen Tamási Ottó végig vezetett, de a rúdugrás bemelegítésénél egy rossz talajra érkezésnél a kezét törte, így ebben a számban nem tudott értékelhető eredményt elérni. Ennek ellenére folytatta, gerellyel egyéni csúcsot ért el, majd egy kiváló 1500 méteres futást produkált. Ez a kilenc szám a negyedik helyre volt elég! Klubtársa Füredi Bence egyenletes teljesítménnyel lett harmadik.

Eredmények
Férfiak

Junior
3. Füredi Bence 6343 pont
4. Tamási Ottó 6332 pont
6.Mohácsi Soma 5982 pont
7.Kakucs Róbert 5788 pont

Csapat: 1. KARC ( Füredi Bence,Tamási Ottó,Mohácsi Soma,Kakucs Róbert )
edző: Dömötör Balázs, Zsivóczky-Pandel Attila

Ifjúsági nyolcpróba
5. Szeitz László 4936 pont
7. Szalma Szabolcs 4867 pont

Nők

Junior
2.Huszka Nóra 4683 pont
5. Dániel Fanni 4071 pont
8. Kálmán Dóra 3195 pont

Csapat: 2. KARC (Huszka Nóra,Dániel Fanni, Kálmán Dóra )

Ifjúsági
4. Csanádi Zsófia 4092 pont

Kategória: Archív