Diákolimpián szereztek érmeket judokáink

Diákolimpián szereztek érmeket judokáink

 

A Budapesti Honvéd csarnokában rendezték meg a Serdülők Országos Diákolimpiáját. A KJC-KESI judosai hatan érkeztek a versenyre, négyen éremmel a nyakukban térhettek haza, ezenkívül egy pontszerző helyezésük is lett.

 

Kékesi Laura a 44kg-os kategóriában harmadik helyezést ért el. Rutintalan judoját nagy küzdeni akarásával ellensúlyozta. Két mérkőzést nyert és egyet elveszített. Nagy teljesítményt vitt véghez.

 

Mucsi Maja a 63kg-ban lett harmadik. Az első mérkőzésén nem tudott megküzdeni lámpalázával ezért vesztett ,de második meccsén szépített.

Lipótzy Anna a +63 kg-ban bontogatja szárnyait. Anna a versenyek alkalmával, javuló tendenciát mutat. Még gyakran kislányosan kezeli jó fizikumát, de remélhetőleg ki fog ugrani a nyuszi a bokorból. Szép eredmény harmadik helyezése.

Bozsik Márk egy elég népes súlycsoportban, az 55-kg-ban próbálgatja önmagát. Sajnos most kevés sikerrel, ugyanis első meccsén legyőzték. Legyőzője nem jutott tovább az első négybe, így Márk nem jutott tovább.

 

Hajdú Patrik a 60kg-osok között érte el ötödik helyezését. Négy meccset vívott ebből kettőt Ipponnal meg is nyert. Nagy teljesítmény ez Patriktól, hiszen ez volt élete első judo versenye. Ügyes mozgását és küzdeni akarását elnézve hamarosan be érheti az élmezőnyt.

Sárközi Gusztáv 73kg-ban a második helyen zárt. Szép teljesítmény Gusztitól a dobogós hely, hiszen régen versenyzett. Most lepergett a rozsda, reméljük a jövőben a dobogó tetejét célozza meg.

Edző: Nagysolymosi Sándor, Nagysolymosi Tibor

 

Gratulálunk az eredményekhez!

Hajrá KESI!!!

 

Képünkön: Mucsi Maja, Kékesi Laura,Lipótzy Anna, Nagysolymosi Tibor, Sárközi Gusztáv, Bozsik Márk, Hajdú Patrik

Forrás: www.kjc.hu

Kategória: Archív, Judo