Buzássy Béla Emlékverseny

Buzássy Béla Emlékverseny

 

2013. február 2-án a KESI mini leány csapata részt vett Békéscsabán a Városi Sportcsarnokban megrendezett versenyen. A versenyt Buzássy Béla, a békéscsabai röplabdasport megalapítója tiszteletére rendezik. A versenyen zsinórlabda, szupermini és gyermek kategóriában is lehetett nevezni.

 

 

Csapatunk a kiemelt mini kategóriában indult a KRA és a Vasas együttesével egy csoportban. Mindkét csapattal a csoportmérkőzések során sikeresen küzdöttünk ás 2:0-ás aránnyal nyertünk. Így csoportelsőként vártuk a következő összecsapást. A játszmát csoportunk 3. helyezettje és az A csoport 2. helyezettje közötti mérkőzés győztesével játszottuk, aki a békéscsabai csapat lett. A csabaiakat jó játékkal, de nagy izgalmak közepette sikerült legyőzni, így a döntőbe kerültünk. Itt a nyíregyházi Móricz csapatával mérkőztünk. A Móricz erős ellenfél, sok versenyen kerültünk már velük össze és sokszor sikerült is őket megverni. Most is reméltük ezt az eredményt. A játék sajnos nem kezdődött túl jól, az ellenfél elhúzott tőlünk, és hiába próbáltunk lépést tartani velük, de ez most sajnos nem sikerült. Végig gyengébben játszva nem tudtunk felülkerekedni rajtuk. elfáradtunk, és lendület nélkül, sok hibával elvesztettük a döntőt. A lányok szomorúan jöttek le a pályáról, de az igazán szépen csillogó ezüstérem átvételekor már mosolyt láttunk az arcukon.

A csapat tagjai több iskolából tevődtek össze (Zrínyi , Refi, Bányai)

Kökény Perta csk., Jantovics Réka, Réczi Tünde, Piránszki Petra, Juhász Petra, Lapéta Andrea, Morvai Kincső, Csenki Janka, Barabás Franciska.

Edzők: Juhász Zoltán, Dunszt Orsolya

A csapat segítője és a cikk szerzője Kökény István

 

HAJRÁ KESI!!!

 

Kategória: Archív, Röplabda