Bravúros 3. helyezést értek el a Kesi-Spartacus serdülő fiú asztaliteniszezői Serbiában Topolyán

Bravúros 3. helyezést értek el a Kesi-Spartacus serdülő fiú asztaliteniszezői  Serbiában Topolyán

Meghívást kaptak a serdülő játékosaink Szerbiába Topolyán megrendezésre kerülő Nemzetközi tornára. Szabó Dániel, Tóth Bence, Mezei Levente és Fodor Miklós edző képviselték a Kesi-Spartacus serdülő korosztályát a II. Húsvéti Nemzetközi versenyen.

A mezőnyben Serbia 2, Topolya 1, Szabadka 1, Kecskemét 1, Temerin 1, Bács földvár 1, és a környező egyesületek képviseletében 10 csapattal rendezték a versenyt. A ranglisták tekintetében erős mezőny jött össze. A Serb serdülő ranglistáról 2. 3. 13. játékos volt a Magyar ranglistán Szabó Dániel 13. Tóth Bence 16. Mezei levente 20.

 

A csoportküzdelmek során egy vereséggel a 2. helyet szerezte meg a csapatunk, a keresztbe játszás során a másik csoport győztesétől szenvedtünk vereséget, majd a 3. helyért sima győzelmet szereztünk Temerin csapata ellen.

 

Egyéniben Tóth Bence és Szabó Dániel 4 közé jutásért szenvedtek vereséget. Tóth a későbbi győztestől nagy csatában maradt alul.

Mezei Levente 8 közé jutásért kapott ki.

Fodor Miklós edző: Nagyon örültünk a meghívásnak, fiataljaink még Nemzetközi versenyen nem szerepeltek, sőt Mezei és Tóth még külföldön sem járt. Kezdeti megszeppenés után gyorsan akklimatizálódtak és rendkívül jó játékot mutattak be. Sajnos a rendkívül szegényes költségvetésünk nem engedi meg ehhez hasonló versenyeken való részvételt. Gratulálok a fiúknak sikerült jó benyomást tenni az ellenfelekre és edzőikre, ami abban nyilvánult, meg hogy szeretnének esetleg hozzánk jönni, edző táborozni és a következő versenyre már ismét küldeni fogják a meghívást.

 

Hajrá Kesi-Spartacus! Hajrá helyi érték!

 

Képen balról: Mezei Levente, Szabó Dániel, Tóth Bence

Kategória: Archív, Asztalitenisz