Bravúros 2. helyezést értek el a Kesi-Spartacus újonc asztaliteniszezői!

Bravúros 2. helyezést értek el a Kesi-Spartacus újonc asztaliteniszezői!

2012. október 14-15-én, Budapesten versenyeztek a Kesi-Spartacus újonc korosztály leány és fiú tagjai. Az Országos Újonc Csapatbajnoksággal kezdődött a hétvégi versenysorozat. A leányok versenyére Dr. Ormai László a fiúk a BVSC asztalitenisz csarnokban álltak asztalhoz.

A fiúknál a döntőt nagy csatában elveszítve bravúros 2. helyet ért el a Szabó Dániel, Tóth Bence, Mezei Levente, a csapatmérkőzések folyamán a versenyzőink sportszerűen jó teljesítményt nyújtottak, míg a második csapatunkban a fiatalabbjaink a 9-16 helyen végeztek Nagy Viktor, Piros Bence, Dudás Tamás Kesi-Spartacus.

Vasárnap a MOATSZ KUPA kereteiben az egyéni versenyszámokra került sor ahol meglepetéseket értek el leányversenyzőink az újonc II. korcsoportban Domokos Fanni 8 közé, és Pető Anna 4 közé, is a későbbi győztestől szenvedtek vereséget. A fiúknál 5. helyen végzett Tóth Bence és Mezei Levente is.

 

A hétvégén az NB-II. és NB-III. csapatainknak is mérkőzése volt hazai pályán.

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Hortobágy Labdarugó SE 12/6

A párosok elvesztése után az egyéni mérkőzésekben sikerült felül kerekedni az ellenfél rutinos versenyzői felett. Magabiztos győzelmet sikerült hazai pályán elérni. Kiemelkedett Varga Roland 4 megnyert egyéni győzelmével.
Győztesek: Varga Roland 4, Hornyák Tibor 3, Tóth Áron 3, Balogh Erik 2.

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Tokodi Ac 8/10

Nagy küzdelmet hozott a mérkőzés, a Tokodi csapat eddigi mérkőzéseit simán nyerte, még csak megszorítani se tudták ellenfelei. Versenyzőink helytálltak küzdésből, de sajnos nem sikerült a pontszerzés az NB-III. csoportunk bajnok esélyese ellen.
Győztesek: Fodor Máté 3, Dézsi Krisztián 3, Szabó Levente 1, Tőzsér Tamás 0, Fodor – Szabó páros 1. . .

Hajrá Kesi-Spartacus! Hajrá helyi érték!

Kategória: Archív, Asztalitenisz