Bajnok a serdülő fiú röplabda csapat!

Bajnok a serdülő fiú röplabda csapat!

Június 6. és 8. között Békéscsabán rendezték meg az Országos Serdülő Bajnokság döntőjét, amelyen érdekelt volt a Kecskeméti Sportiskola fiú és leány csapata is, az országban egyedüliként.

A kecskeméti csapat az első napon a csoportküzdelmek során két szett hátrányból felállva 3:2-re verte a Dunaferrt, míg a Sümeg együttesét 3:1 arányban. A két győzelemmel a csapat a legjobb négy közé jutott.

A másik ágon a Szolnok, a Csepel és a Kaposvár küzdött a továbbjutást érő helyekért.

A szombati napon a délutáni elődöntő várt a csapatra. A mérkőzésen a Csepel együttesét győzték le a lelkesen és taktikusan játszó fiatalok, és kerültek be a vasárnapi fináléba.

 

 

A döntőben a számos utánpótlás-válogatott játékost felvonultató Kaposvár volt az ellenfél. A népes közönség látványos, szórakoztató, izgalmas mérkőzést láthatott, ahol a kecskeméti játékosok a röplabda szépségeit megmutatva küzdöttek, hajtottak. A hírös városi alakulat végül 3:2 arányban nyerte meg a mérkőzést, és szerezte meg az első helyet.

A csapatból két játékos is különdíjat kapott.

A torna legjobb irányítója Náhol Gergő, míg a legjobb támadója Kovács Bence lett.

A csapat tagjai: Kovács Bence, Zrínyi Dániel, Kovács Nándor, Szabó Márton, Náhol Gergő, Riedl László, Pesti Marcell, Coulibaly Patrik, Barabás Dániel, Szalai Péter, Punyi Milán, Hedrich Mátyás, Győrfi Tamás, Fazekas Gábor

Edző: Verebélyi Zsolt

Végeredmény:

 

  1. Kecskeméti Sportiskola
  2. Kaposvári Röplabda Akadémia-FINO
  3. Csepel- MAFC
  4. Dunaferr SE
  5. Szolnoki Főiskola RKSI
  6. Sümegi Röplabda Egyesület
Gratulálunk az eredményhez!
Hajrá KESI!!!
Képek letöltése:
Forrás: www.hunvolley.hu


Kategória: Archív, Röplabda