Az első versenynap eseményei a Gyermek Világjátékokon.

Az első versenynap eseményei a Gyermek Világjátékokon.

A kecskeméti delegáció szerencsésen megérkezett a Skóciába. Az első két napot városnézéssel, a körülmények feltérképezésével és edzéssel töltötte. A srácok szemmel láthatóan élvezik a skóciai nyarat.

A kezdeti informatikai problémáink megoldódni látszanak egy univerzális átalakító és a Computer Budai Kft. mindenre alkalmas laptopjának segítségével.

Nyugodtan leírhatjuk, hogy egyedülálló kommunikációt igyekszünk kialakítani a http://www.facebook.com/KecskemetiSportiskola oldal adta lehetőségek kiaknázásával. Olyan „csatornát kínálunk” ahol a család, a barátok, a szomszéd vagy éppen egy sportot szerető kecskeméti gyorsan informálódhat az eredményekről,” együtt” izgulhat velünk a lelátón. Az első nap bizonyította, hogy az ötlet jó és működik, bár mint minden úttörő kezdeményezés több sebből vérzik. Csiszolunk még rajta!

Akkor nézzük az első nap eredményeit:

  • reggel a labdarúgó csapatunk fölényes győzelmet aratott a pakisztáni ellenfele fölött, a végeredmény 12: 1,(8:0) holnap a csoport legerősebb ellenfelével kell farkasszemet néznie a srácoknak, ellenfelük az a szlovén csapat lesz amely a 2. félidőben bedarálta a soproniakat,
  • a röplabdás fiúk szintén nagyon biztatóan kezdtek, hiszen a két nyert játszmáig tartó mérkőzéseket 2:0 ra nyerték Skócia legerősebb csapati ellen , az első mérkőzésen 25:18 és 25:6, a másodikon 25:10 és 25:8 pontarányok születtek, ha holnap is hozzák a formájukat és legyőzik kanadai ellenfelüket, csoportelsőként várhatják a keresztjátékot, ahol szlovén csapattal mérhetik össze erejüket
  • négy szimpatikus és mindenre elszánt fiatal képviselte Kecskeméti Sportiskolát a judo küzdelmeiben, Szabó Levente az 55 kg-ban csak a döntőben szenvedett vereséget, ezzel ezüstérmes lett, megszerezve a kecskeméti csapat első érmét! Polyák Ferenc 60 kg-ban az ötödik helyen végzet, akárcsak Lukács Máté a 66 kg-ban, Károl Zsolt kettő vereséggel helyezetlenül végzett.

Az első nap bebizonyította, hogy erős és eredményes csapattal érkeztünk egy olyan világeseményre, ahol a jövő a főszereplő, a sportolni szerető gyerekek! Akik ha kell elfelejtik a fájdalmat, a fáradságot és ha kell bizony elpityerednek.

Hajrá KESI, hajrá Kecskemét!

Kategória: Archív, Judo, Röplabda