Az első negyedben megint elengedtük az ellenfelet

Az első negyedben megint elengedtük az ellenfelet

Sajnos a bajnokság utolsó fordulójára se utazhattunk el hiányzók nélkül.

Holka és Szőke kiválásával újra át kellett rendezni a csapatot, aminek köszönhetően újabb vereséget szenvedtünk. A Honvéd Pesterzsébet csapata semmivel sem volt jobb nálunk. Az első negyedben „elaludtunk”, rögtön elengedtük az ellenfelünket 4 góllal. Főleg a figyelmetlenségek, a rossz védekezés és helyzetkihasználás jellemezte a játékunkat. Mindenki arra vár, hogy majd a Simon Balázs megoldja elől a támadásokat. Sajnos már őt is meg tudják fogni, úgyhogy jó enne, ha a többiek is aktivizálnák magukat nem csak védekezésben, mert az már megy, hanem támadásban is! Fel kellene úszni, követni kellene a támadásokat, segíteni kéne egymást a góllövésben. Ez nem egyéni, hanem csapatjáték!

A végén volt még esély az egyenlítésre, de a lövéseink nem találták el a kaput. Hibáztunk két darab büntetőt, emellett kihagytunk jó néhány emberelőnyt is. A játékvezetői ítéletek sem voltak pontosak, de ehhez sajnos már hozzá szoktunk.

Honvéd 10 – 6 KESI 99′
4-1, 2-1, 2-1, 2-3.

Játszottak: Papp Benedek, Tóth Rajmund, Tóth Árpád, Kisjuhász Balázs 2, Páger Dániel, Borsos Botond 1, Simon Balázs 3, Vad Bence, Budai József, Nagypál Sámuel, Sztanojev Péter.

Jók: Sztanojev, Kisjuhász, Simon.

A Honvéd meccset követően csak egy órát pihenhettek a srácok.

Az első negyedet úgy kezdtünk, mint az előző mérkőzésen, 5-1-re elengedtük a hazai csapatot. A negyedet követően egy kis „fejmosásra” volt szükség. A második játékrésztől kezdve azonban Simon Balázs vezérletével megfordította a mérkőzést a csapat. Simon tarthatatlannak bizonyult a ceglédiek számára, a 11 góljával és számtalan előnyszerzésével toronymagasan kiemelkedett a mezőnyből. Védekezésben Kisjuhász és Borsos remekelt, rengeteg labdaszerzéssel segítették a csapatot. Viszont ezen a mérkőzésen is keveset vállalkoztunk a felúszásokra és a támadásokra. Ebben persze közrejátszott már a fáradtság is.

KESI 99′ 13 – 10 Cegléd
2-5, 3-1, 5-2, 3-2.

Játszottak: Papp Benedek, Tóth Rajmund, Tóth Árpád, Kisjuhász Balázs 1, Páger Dániel, Borsos Botond, Simon Balázs 11, Vad Bence 1, Budai József, Nagypál Sámuel, Sztanojev Péter.

Jók: Sztanojev, Simon, Kisjuhász, Vad, Borsos.

Ezzel a két mérkőzéssel véget ért a ’99-es bajnokság is. Szeretném megköszönni mindenkinek az egész éves munkáját, és a szülők odaadó hozzáállását!

Heródek Bence, edző

Kecskemét, 2011. május 29.

Kategória: Archív