Az elején sokat hibáztunk, de a vége biztató volt

Az elején sokat hibáztunk, de a vége biztató volt

Sokat hibáztunk az első negyedben, amivel magunkra húztuk az ellenfelünket. A mi hibáinkat kihasználva dobták góljaikat.

Az emberelőnyöket elkapkodtuk, rossz technikával dobták el a mieink a kapu irányába. Direkt írtam csak irányt, mert nem olyan minőségű dobások voltak, amire képesek játékosaink, és amit a nagy akarás miatt elrontottak.

A második negyedben Simon Balázs vezetésével sorra harcoltuk ki az emberelőnyöket, de azok kihasználása rettenetesen gyenge volt. A harmadik negyedben jött kötelező hullámvölgy a játékunkban, amit még így is döntetlenre hoztunk ki. A negyedik negyedet is kapkodva kezdtük, mert fejetlenül mentek előre játékosaink, mert mindenki gólt, gólokat akart dobni.

A végén összességében elmondható, hogy győzelmünk nem volt veszélyben, de ezt a meccset legalább tíz góllal kellett volna megnyernünk. Az emberelőny kihasználásunk adata, hogy 13-ból, csak 4-et sikerült értékesíteni, az magáért beszél.

Játszottak: Hornok Benjamin kapus, Kalmár Ferenc 2, Molnár Dániel 1, Kisjuhász Balázs 1, Jánosi Martin, Simon Balázs 12, Rehák Viktor, Holka Dániel 1, Szőke Benedek, Nagypál Sámuel.

Edzők: Heródek Bence, Gyenes István.

Kecskemét, 2011. március 5.

Kategória: Archív