Alakul a jövő vízilabdacsapata!

Alakul a jövő vízilabdacsapata!

Hárman is megkapják az esélyt, hogy válogatottak lehessenek egy korosztályból!

A héten jött a hír, hogy a Budapesten január 26-án rendezendő 1995-ben született srácoknak tartandó válogatott edzésre három játékosom is meghívást kapott egyszerre.

Szilágyi Bence

Eddig is voltak már egyenként edzéseken, de egyszerre még nem hívták őket. Ez azt jelenti, hogy ebben a korosztályban nagyon komolyan számolnak velünk. A jelenlegi keretben csak az UTE tud négy játékossal megelőzni, míg a Kecskeméti Sportiskola és a Szeged három-három játékost küld a korosztályos válogatottba. A Vasas, Dominó – Honvéd, BVSC, KSI, Eger két-két játékossal büszkélkedhet.

Rácz Tamás

Elmondhatjuk nyugodtan, hogy a háttere az utánpótlás vízilabdának nagyon szépen alakul városunkban. A nyugodt körülmények a Kecskeméti Sportiskolában adottak a sikerhez, „csak” dolgozni kell. Az év elején kezdődött alapozás rettenetesen fárasztó, de ez elengedhetetlen a későbbi célok eléréséhez. Naponta megdolgoznak a srácok az edzéseken, és az iskolában is megállják a helyüket.

Szabó Boldizsár

Remélem, sőt biztos vagyok benne, hogy a fiúk megállják a helyüket, és az első külföldi válogatott tornán, a nyáron bemutatkozhatnak a magyar válogatottban. Nagyon sok munka és kitartás kell a sikerhez. Én hiszek bennük!

HAJRÁ KESI!

Kategória: Archív, Vízilabda