A végére elfogyott a lendület és a csapat is

A végére elfogyott a lendület és a csapat is

Kadett csapatunk idei utolsó előtti mérkőzése rosszabbul folytatódott, mint a múlt heti BSE elleni vereség.

Sajnos még mindig a betegségekből próbáltak a játékosok felgyógyulni, de még ennek tetejében Nagy Helga térdsérülése sem javult és vasárnap NBI/b-s meccsen Dobos Ági sérült meg. Így nélkülük kellett játszanunk, ami meg is látszott a csapat teljesítményén. Persze ez nem azt jelenti, hogy ekkora különbséggel kell egy olyan csapattól kikapni, akikkel szemben legutóbb csak 4 ponttal maradtunk alul. Önbizalom nélkül és a támadó játék teljes hiányával játszottunk! Talán Ősze Vivien volt egyedül, aki próbált kezdeni valamit ez ellenféllel.

Csata DSE- Kecskeméti SI: 102:35 (24:11, 38:4, 19:7, 21:13)

Kecskeméti SI: Kálló 2, Boros 3, Domokos 6, Ősze 12, Gereben 4. Csere: Mikó, Gömöri, Futaki, Csorba 2, Erki 2, Rimóczi 4.Edző:Radics Anna.
Csata DSE legjobbjai: Király 19, Horváth 19, Szentmártoni 17, Majsai 16.Edző:Tursics Sándor.

A bajnokság a követkzőképpen folytatódik:

13. KIEMELT BAJNOKSÁGOK

Az MKOSZ a fiú U18 és leány U16 Bajnokságokat a következő rendszerben bonyolítja le. A Kiemelt Bajnokságokban 16 csapat vehet részt. Az NB I. (Nők) és NB I. A-s (Férfiak) sportszervezetek kötelezően nevezik a selejtezőibe a csapataikat. Amennyiben 16-nál több nevezés történik, az MKOSZ 2011. augusztus 18-ig közzéteszi a selejtezők programját és a továbbjutók számát.

Lebonyolítás:

 • Alapszakasz
  A 16 csapat területi elv alapján kerül beosztásra két nyolcas csoportba (kelet-nyugat), melyen belül oda-visszavágós mérkőzések alapján döntik el a helyezéseket.
 • Rájátszás
  I. szakasz
  Keleti 1-4. és Nyugati 1-4. körmérkőzés alapján dönti el a döntőbe jutást illetve a helyezéseket
  Keleti 5-8. és Nyugati 5-8. körmérkőzés alapján dönti el a helyezéseket
  Az alapszakasz eredményeit az I. és II. csoportba a csapatok tovább viszik.
 • Döntő
  A döntő résztvevői az I. szakasz első hat csapata illetve a 7.-10. és 8.-9. helyezettek kuparendszerű mérkőzéseinek győztesei. A kuparendszerű mérkőzéseken az I. szakaszban jobb helyezést elérő csapat a pályaválasztó.

A bajnokság jelenlegi állása itt tekinthető meg: http://kosarsport.hu/utanpotlas/?nat=whunu16&szakaszid=20&year=x1112

Kategória: Archív