A Vasas ellen sem ment a KESI-KKC leány kadett kosárcsapatának

A hétvégén a Vasas ellen sem sikerült nyernie a KESI-KKC kadett leány kosárlabdacsapatának, így továbbra is nyeretlenek a rájátszásban. Legközelebb Szekszárdra utaznak, ott szerezhetik meg első győzelmüket.

Radics Anna értékelése: – Sajnos folytatták a lányok rossz szériájukat. A meghatározó embereink mérkőzések óta nem hozzák magukat a pályán. Egyedül Kálló Dóri nem játszhatott a legutóbbi sérülése miatt, de jó előjelnek tűnt, hogy a betegeink felgyógyultak és egy hete együtt tudtunk edzeni. Ma Dobos Ági volt egyedül kiemelkedő küzdeni tudásban. A többiek csak “árnyékok” voltak a pályán. Gereben, Csorba és Erki voltak még, akik próbálkoztak hozzátenni valamit, rajtuk látszott, hogy azért jöttek, hogy nyerjenek. Sajnos el kell gondolkodnunk azon, hogy ki milyen komolyan szeretné csinálni a játékot. Legközelebb kedden játszunk idegenben a Szekszárd csapata ellen, illene most már nyernünk egy mérkőzést, de ez csak akkor fog sikerülni, ha a lányok elhiszik magukról, hogy bizonyos dolgokat már meg tudnak csinálni. Ha ők nem hisznek magukban, akkor ki fog?

Vasas-Kecskeméti SI 82-65 (15-13, 22-8, 21-16, 24-19)

Kecskeméti SI: Nagy, Ősze 3, Gereben 9, DOBOS 27, Baukó 6. Csere: Futaki 2, Csorba 2, Boros, Domokos 2, Erki 2, Rimóczi 1, Murár 2.

Edző:Radics Anna

Vasas:Tóth 10, Wéber 10, Farkas 16, Fábián 18.

Edző: Eördögh Edit.

Kategória: Archív