A sportiskolák csatájából most a Miskolc került ki győztesen

A sportiskolák csatájából most a Miskolc került ki győztesen

Vasárnap kadett csapatunk Miskolcon játszottta a Leány Kiemelt Bajnokság 7. fordulóját. Sajnos vereséggel zártuk a találkozót.

Vereségünk annak köszönhető, hogy az első félidőben elfelejtettünk védekezni. Nemhogy egész pályán több méterre voltunk az embereinktől, de még félpályán is. Ezáltal a félidőben már 14 ponttal vezetett ellenfelünk. Elég különleges volt úgy játszani, hogy Dobos Áginak a 15. percben már 4 faultja volt, Erki Laura szabálytalanságainak száma először még csak 2 volt, majd a következő hibájánál már az ötödiknél járt. Nem értettük, hogy hogyan lett a 2-ből 5, így elég gyorsan kipontozódott a jegyzőkönyvírók szerint.

A második félidő ugyanúgy folytatódott. Lelketlenül, sok hibával játszottunk, 22 ponttal húzott el a Miskolc. Csak a 28. percben kezdtünk észbe kapni, hogy tudnánk mi még innen is nyerni.

Az utolsó negyedben hatalmasat hajtottunk és 12 pontra fel tudtuk hozni a meccset, de a győzelemhez 10 perc hajtás igen kevés. Reméljük ez volt az első és utolsó ilyen mentalitású mérkőzésünk.

Sajnálatos hír a mérkőzésről, hogy Ősze Vivit nem lehetett pályára vinni, mert a térdével vannak problémák. Az ő hiányát igencsak megérezte a csapat.

Miskolci Sportiskola- Kecskeméti SI 70:58 (17:12, 25:14, 14:12, 14:20)

Kecskeméti SI: DOBOS 13, Nagy H. 7, Boros, Gereben 22/3, Kálló 8. Csere: Domokos 4, Rimóczi 4/3, Boros, Erki, Futaki, Gömöri, Mikó, Ősze.
Edző:Radics Anna

Miskolci Sportiskola legjobbjai: Papp 16, Dubei 23.

A következő összecsapásunk 2011. 11. 17-én szerdán lesz 18:30-tól a Bolyai tornatermében a Baja csapata ellen.

Kategória: Archív