A Sportiskola vízilabda szakosztályának támogatóit köszöntötték

A Sportiskola vízilabda szakosztályának támogatóit köszöntötték

A Kecskeméti Fürdő éttermében szerda este köszönték meg a Kecskeméti Sportiskola vízilabda szakosztályának azokat a támogatóit, akik a társasági adójukból segítették a szakosztály működését, valamint lehetővé tették, hogy újabb beruházások induljanak.

A Sportiskola nevében Fritz Ágnes köszöntötte a vendégeket, majd a szakosztály vezetője, Jánosi István köszönte meg a megjelent vállalkozók támogatását, és ismertette az ez évi fejlesztési terveket, kiemelve a strand 50 méteres medencéjének a felújítását. Ezután a Kecskeméten játszó magyar vízilabda válogatott szövetségi kapitánya, Märcz Tamás köszöntötte az est résztvevőit. Hangsúlyozta: a kecskeméti fürdő világszínvonalú létesítmény, amelyben örömmel jön a válogatott játszani. Hozzátette, hogy az Európa Kupa A csoportjának selejtezőire érkezett grúz és román válogatott vezetői is elismeréssel beszéltek a fürdőről.

Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere visszautalva a szövetségi kapitány köszöntőjére elmondta: jó lenne, ha az ellenzéki képviselők is hallották volna Märcz Tamás szavait, mert ezután átgondolnák azt, hogy érdemese a fürdőberuházást kritizálni. Elmondta, hogy Kecskemét jelenlegi városvezetése ezután is kiemelten fogja támogatni a fiatalok sportolását, ennek érdekében további fejlesztések is történnek. Köszönetet mondott az est vendégeinek, akik támogatásukkal lehetővé tették, hogy jó körülmények között sportolhatnak a fiatalok.

Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője pohárköszöntőjében kiemelte, hogy a vállalkozók támogatása is nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy a vízilabda szakosztály komoly fejlődésnek indult Kecskeméten.

Az est folyamán köszöntötték a szakosztály 20 utánpótláskorú játékosait, akik a különböző válogatókra kaptak meghívást. Festő-Hegedűs Bence és Varjú Kenéz az utánpótlás válogatott, míg a többiek a régió tehetségkutató edzésein vehettek rész.

Végezetül a támogatók, a felújítás alatt lévő strandmedence egy-egy gravírozott „emlékcsempéjét” kapták ajándékba.

Kategória: Vízilabda