A Sportiskola U16-os jégkorong csapata vezeti a csoportját

A Sportiskola U16-os jégkorong csapata vezeti a csoportját

Kecskeméten rendezték meg 2020. november 14-én és 15-én – szombaton és vasárnap – az U16-os 3X3 bajnokság keleti csoportjának a fordulóját, amelyen a Kecskeméti Sportiskola Sólymok csapata jól szerepelt és vezeti a tabellát.

Szabó István vezetőedző értékelése: Játékosaink nagyon várták a mérkőzéseket mert összekerültünk az FTC csapatával, akik az előző bajnokságban a 2. helyezettek voltak ebben a korosztályban. Szombaton az első mérkőzést a KESI Sólymok az FTC ellen játszotta és nagyon jó harcos mérkőzésen igazságos döntetlen eredmény született (6:6). Sajnos a büntető lövésekben alul maradtunk, így a 3 pontból 1 pont jutott nekünk. A második mérkőzésen a Békéscsaba ellen 17:4-es győzelmet arattunk.

Vasárnap csapatunk a szombati mérkőzés tapasztalatait használva, a hibákat kijavítva nagyon szép győzelmet aratott a Ferencváros ellen 4:2 arányban. A második mérkőzésen a Békéscsaba ellen 15:2 győzelmet arattunk.

A keleti csoportban a bajnokság állása:

                        1. KESI SÓLYMOK       10 pont

                        2. FTC Telekom             8 pont

                        3. Békéscsaba               0 pont

A csapat összeállítás a következő volt:

Gubicz Emese, Szabó Gábor kapusok

Mácsai Levente, Kónya Milán, Dinka Álmos, Horváth Levente, Győri Ágoston, Nagy Péter, Piegel Áron, Aczél-Szabó Csongor, Tóth Gergő, Micsinai Róbert, Horváth Gergő, Szabó Áron.

Kategória: Jégkorong
Címkék: jégkorong, u16