A nyári felkészülés sikerei a versenyeken mérhető!

A nyári felkészülés sikerei a versenyeken mérhető!

2012. szeptember 15-16-án Nyírbátorban versenyeztek a Kesi-Spartacus újonc és serdülő korosztály tagjai. Mostanra több éves sikeres rendezésen vannak túl a Nyírbátori rendezők. A nagy távolság ellenére az ország szinte minden pontjáról és még a határon túlról is érkeznek versenyzők a megmérettetésre.

A Kesi –Spartacus fiataljai is ott voltak és szép sikereket értek el. Az újonc versenyszámban Tóth Bence, aki az aktuális újonc ranglistán a 8. helyen volt rangsorolva a verseny előtt. A korosztályában és az eggyel felette a serdülőben is rendkívül tudatos jó versenyzést mutatva szerepelt eredményesen az újoncok között a 3. helyen végzett úgy hogy az első ranglista verseny (BVSC idénynyitó) győztesét verte a 4 közé jutásért majd a döntőbe jutásért Román ellenfelével (későbbi győztes) szemben maradt alul. Mezei Levente 8 közé jutásért nagy csatában veszített. Szabó Dániel 16 közé jutásért Román ellenfelet kapott, akitől döntő szettben kapott ki. Piros Bence élete 2. versenyén szintén győzelemmel tudott el jönni az asztaltól, és újabb ranglista pontot szerzett.

Serdülő korosztályban Balogh Erik és Kramarics Gergely (Veszprémi Dózsa) párosban ismét (az első ranglista versenyhez hasonlóan) az előnyüket nem tudták kihasználni és veszítettek a döntőbe jutásért. Egyéniben Tóth Bence, Mezei Levente, Szabó Dániel is feljutott a 32 főtáblára Balogh Erik mellé. A sorsolás szeszélye azt hozta, hogy Balogh Erik és Tóth Bence egymás ellen játszott melyből Balogh jutott tovább a 16 közé. Szabó Dániel szoros vereséget szenvedett a 16 közé jutásért. Mezei Levente a Nyírbátori Tóth Gáborral játszott, aki a következő fordulóban Balogh ellen is győzni tudott 8 közé jutásért.

Fodor Miklós edző: sikeres versenyen vagyunk túl, gratulálok a megszerzett érmekhez és a ranglista pontokhoz kiemelkedett Tóth Bence játéka, aki 2 mérkőzést is 0/2 nyert meg.

Hajrá Kesi-Spartacus! Hajrá helyi érték!

A dobogó 3. helyén fekete szerelésben Balogh Erik

A dobogó 3. helyén fekete szerelésben Tóth Bence

Kategória: Archív, Asztalitenisz