A legkisebb pólós lányok szoros meccse az Újpest B ellen

Csak egy góllal kaptunk ki. Töretlen a fejlődés: a tavaszi meccseken sokkal kevesebb gólt kaptunk!

A 98’ Budapest Bajnokságban szereplő KESI Leány csapat az őszi mérkőzésein bizonyította, hogy nagyon kemény munkát végzett a téli alapozáskor. A mért időeredményeken, és a meccseken mutatott játék alapján is észrevehető az egész csapat fejlődése. A csapat védekezése rengeteget javult, amit a legjobban azon lehet észrevenni, hogy a tavaszi mérkőzéseinken sokkal kevesebb gólt kapunk.

Ősszel az Újpest „A”  csapatától 22-3-ra kaptunk ki, tavasszal 13-2-re. A már bajnok KSI-től ősszel 24-0-ra, tavasszal 15-2-re kaptunk ki. Minden tekintetben fejlődött a csapat, de a jövőben a jobb helyzetkihasználás érdekében kell dolgoznunk. Rengeteg helyzetet alakítunk ki, de a góllövés sok esetben akadozik.

KESI Leány – UTE B 5 – 6

UTE A – KESI Leány 13 – 2

A KESI Leánycsapat góljait ezen a két mérkőzésen Hochmann Patrícia, Balla Vivien és Varga Diána szerezte.Válogatott Hírek: a 97, 98-ban születettek válogatott edzésen vettek részt a Margitszigeten. Az edzésen mutatott jó teljesítményük alapján 5 játékos meghívást kapott a nyári tehetséggondozó táborba. Balla Vivien, Fáy Viktória (kapus), Varga Diána, Görög Edina és Hochmann Patrícia. A 96’ válogatott tehetséggondozóba Forró Bernadett kapott meghívást.A 95’ válogatott tehetséggondozóba Szabó Szonja kapott meghívást.

Kategória: Archív