A gyermek és a serdülő csapat hozta a formáját a vízilabdásoknál

November 20-án számos mérkőzést játszottak a Sportiskola vízilabdásai. Néhány csapat nem a megszokott felállásban vágott neki a mérkőzésnek, ennek ellenére minden tőlük telhetőt megtettek, és szép eredményeket tudtak produkálni a vízipólósok.

Országos Ifjúsági Bajnokság

Honvéd KPS

KESI

20

3

 

Országos Serdülő Bajnokság

Honvéd KPS

KESI

7

13

 

Országos Gyermek Bajnokság

 

Honvéd KPS

KESI

7

14

 

Ebben a bajnokságban először fordult elő, hogy a gyermek csapat mellett a serdülő is rendes játékidőben aratott győzelmet. Sajnos erre az ifiknél még várni kell!

LSU 10 Baby bajnokság

Cegléd

KESI

15

8

 

Amilyen a bemelegítés, olyan lesz a meccs!

 

A fenti mondat teljesen beigazolódott a mai napon. A szokotthoz képest a csapat jóval szeleburdibb volt, mint általában. Amíg nem tudunk ráhangolódni a meccsre, és az egész buszút során egymás nyaggatása a legjobb móka, addig nem fogunk tudni jól játszani! Mentségükre szólva, ez a hét a betegségek hete volt, és a létszám is eléggé megcsappant az edzésen. Lehet a viszontlátás öröme zavarta össze őket? Vagy inkább fogjuk a frontra… A Cegléd jó játékkal, megérdemelten győzött le minket.

 

Adamik Gábor

 

Országos Gyermek Leány Bajnokság

 

OSC Újbuda

KESI

17

3

 

Magabiztosan játszó csapattal találkozott a kecskemétiek gárdája a mai napon, Budapesten. Erőszakosan és keményen játszott az ellenfél. Nehezen indultak el a támadások, a passzok pontatlanok voltak, amit az ellenfél azonnal kihasznált. A tapasztalattal rendelkező játékosaink ma kissé alulteljesítettek. A tapasztalatlanabb játékosok is játszhattak a mai mérkőzés utolsó perceiben, hogy kipróbálják magukat egy erős ellenfél szorításában.

 

Ádám Zsuzsanna

 

Országos Serdülő Leány Bajnokság

 

OSC Újbuda

KESI

17

5

 

A csapatból hiányzott két meghatározó játékos betegség miatt, akik hiányát megéreztük. Voltak azonban olyan pillanatok, amikor a játékosok egy-egy egyéni villanással javítani tudtak az eredményen. Kiemelendő a kapusunk teljesítménye, aki két ötméterest is megfogott.

 

Ádám Zsuzsanna

 

 

Forrás: KESI vízilabda

Kategória: Archív, Vízilabda