A felsőház a cél!

Könnyebben győztük le az FTC csapatát, mint gondoltuk.

Lejátszottuk az elmaradt mérkőzést az Országos gyermek vízilabda bajnokságban az FTC ellen, ahol a csapat a játék alapján megérdemelten győzött.

Egyetlen percre sem tudott nagynevű ellenfelünk felülkerekedni velünk szemben. Minden poszton megvertük őket. Az eleje megint rosszul kezdődött, mert Zubek Levente megint kiállíttatta magát végleg cserével már az első negyed közepén verekedés miatt. Ez most másodszor fordult elő egymás után. Valamivel „honorálni” kell ezt a viselkedést a későbbiekben.

Ennek is meg volt az előnye, mert a csapat nem esett kétségbe, sőt megnyugodott, és sokkal könnyedebben játszott. Pillanatok alatt felfogtuk, hogy most csak, mint CSAPAT győzhetjük le a fradit.

FTC 6 – 14 KESI orsz.

0-0, 1-4, 2-3, 3-7.

Góllövők: Rácz Tamás 5, Simon Gábor 4, Szabó Boldizsár 3, Kosztolányi Gábor 1, Vida Mihály 1.

Az első negyed idegeskedése után, már nagyon gyorsan kiderült, hogy melyik csapat jobb ezen a napon. Megnyomtuk nagyon a második negyedet, ahol nem tudtak a támadásaikba erőt és pontosságot vinni az ellenfeleink, mert a kapuban lehúzta a rolót Szilágyi Bence, míg a mezőnyjátékosok is hatékonyan blokkolták a lövéseket. A rendkívül meleg vízben a játékosok a harmadik negyedben tartották, sőt növelték a különbséget. A negyedik negyedben, már a cserék is beállhattak, mert a mérkőzés eldőlt.

Kiemelkedően játszott az egész csapat. Rácz Tamás, aki 5 (5 méteresből 2) gólja mellett rengeteget dolgozott a csapatért, Simon Gábor, aki 4 db ötméterest harcolt ki 4 gólja (5 méteresből 2) mellett, Szabó Boldizsár 3 gólja, Kosztolányi Gábor és Vida Mihály 1-1 gólja, míg Földházi Dávid eredményes mezőnymunkájával hívta fel magára a figyelmet.

Kategória: Archív, Vízilabda