Címlap

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2018. július 18., szerda, Frigyes napja van. Holnap Emília napja lesz.

Időjárás

Hrabovszky Richárd ezüstérmet szerzett a Serdülő B Országos Bajnokságon
2017. november 06. hétfő, 08:18

Győrben szerepeltek a Kecskeméti Judo Club-KESI judosai a hétvégén. A Magyar Bajnokságnak az EYOF-ra létrehozott új sportcentrum adott otthont.

Kecskemétről négy indulóval vettünk részt és mindannyian pontszerző helyen végeztek.

Hrabovszky Ricsi 55 kg-ban három győzelemmel menetelt a döntőig, a döntőbe jutásért vesztes helyzetből briliánsan fordított egy fojtástechnikával. A döntőben azonban ellenfele megfékezte menetelését, így a második helyen végzett.

Jaksa Ákos szintén az 55 kg-ban mérettette meg magát. Ákos első meccsét szépen hozta, második mérkőzését elvesztve a vigaszágra került. A vigaszágon beverekedte magát a harmadik helyért folyó küzdelemig, ám ezen a mérkőzésen egy erősen vitatható birói döntés miatt vesztesen jött le a tatamiról. Így Ákos az ötödik helyen végzett.

Kriminál Áron három mérkőzéssel, egy nyertes és két vesztes meccsel az ötödik helyen végzett. Áronnak több önbizalom hiányzik judojából, ha ezen tud javítani, akkor eredményei is javulnak majd.

Major Ádám négy meccset vívott, vegyesen győzelmekkel és veszteségekkel. Ádám nem élete formáját hozta ezen a versenyen, hiszen pár hete korosztályában Magyar Bajnok lett. Viszont most nagyobbak között indult, így belefértek a hibák. Biztosan tudom, ha lelkileg formában lett volna, dobogón végez. Így is apró dolgokon múlt, hogy nem sikerült neki beverekednie magát az első háromba, végül a hetedik helyen végzett - összegzett Nagysolymosi Tibor edző.

Eredmények:

 

  • Hrabovszky Richárd 55 kg 2.hely
  • Jaksa Ákos 55 kg 5.hely
  • Major Ádám 60 kg 7.hely
  • Kriminál Áron +73 kg 5.hely

 

Edzők: Nagysolymosi Sándor, Nagysolymosi Tibor

 
Szabó Csaba A, Cseh Márk B kerettag a judo válogatottban
2017. november 06. hétfő, 08:07

Az újonnan kijelölt szövetségi kapitányok kijelölték a judo válogatott A és B keretét.

A Kecskeméti Judo Club két versenyzője is bekerült a keretbe. Szabó Csaba a 60 kg-ban az A, míg Cseh Márk a B-keret tagja lett. Pánczél Gáborral és Toncs Péterrel folytatódik a 2018-as Eb-re a központosított felkészülés.

Szabónak egyértelműen az olimpiai kvalifikáció a célja, mely jóval nehezebb lesz, mint eddig bármikor. A kvalifikációval kijutó versenyzők számát 24-ről, 18-ra csökkentette az IJF.

Cseh Márknak a jövő évi szereplésétől függ, hogy előre tud-e lépni a felnőttek között.

 
Röplabdázni vágyókat vár a KESI
2017. november 03. péntek, 07:34

A Kecskeméti Sportiskola röplabda szakosztálya 2005-2006-os születésű lányok, és 2003-2006 között született fiúk jelentkezését várja.

Elérhetőség: 
+36 76/500-320 (225-ös mellék)
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Tartozz a KESI család tagjai közé!

 
Vízilabda eredmények: kiemelkedő teljesítmény a fiú gyermekcsapatnál
2017. október 30. hétfő, 09:40

Rusorán Péter 2004 Bajnokság

KESI - Tatabánya 14:6

Az első negyed végére már 5:1-re vezettünk. A szoros emberfogás jól működött az egész mérkőzésen. Szép gólokat lőttünk, az emberhátrányokban is jól védekeztünk. Gratulálok a csapatnak!

Edző: Gyenes István

Országos Fiú Bajnokság

Gyermek: KESI - MVLC 12:6

A Miskolc eddig veretlen volt a bajnokságban és tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés. De ma nagyon összeszedettek voltunk, ami az eredményen is látszik. Ez a csapat erre képes, ma bárkit megvertünk volna a csoportból. Remélem, sokszor viszont látom még, hogy ennyire együtt van a csapat. Gratulálok, nagyon megérdemlitek!

Serdülő: KESI - MVLC 3:22

Nagyon sok megúszás gólt kaptunk. Nem néztük az órát, sokszor bealudtunk. Sok játékosunk hiányzott ma, de erre nem lehet ráfogni.

 

Ifjúsági: KESI - MVLC 4:25

Játszottunk már sokkal jobban, erősebb csapatok ellen is. Ezen a mérkőzésen is leúsztak rólunk, mert sokszor nem figyeltünk oda. A kapunkra 37 lövést kaptunk, ami nagyon sok. A védekezésben sokkal határozottabbnak kell lennünk.

Edző: Gyenes István, Jánosi István

 

Kőnigh György Gyermek 2006 Bajnokság

KESI - OSC 4:14

Százhalombattán játszott a 2006-os csapat. Az első két negyedben szoros volt az eredmény. A harmadik és a negyedik negyedben a fáradtság és rossz helyzetkihaszálás jellemezte a csapatunk játékát. Fel a fejjel srácok, legközelebb lehet javítani!

Edző: Adamik Gábor

 
Fekete Zoltán ökölvívó aranyérmes lett Egerben
2017. október 30. hétfő, 07:22

Az október 28-án, Egerben megrendezett junior Országos bajnokságon Fekete Zoltán aranyérmes lett.

"Ezzel lezárultak az utánpótlás korosztály magyar bajnokságai. Összesen öt első, kettő második és kettő harmadik hellyel zártuk az évet" - mondta el Németh János, az ökölvívó szakosztály vezetője.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

10. oldal / 172
Copyright © 2018 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign
 

Pillanatok

 

 

Információk

A sportiskola edzőinek fogadóórája az irodában hétfő és csütörtök 8.30-12.00 és 13.00-15.30 között van.

Hirdetés

Kiemelt weblapok: