Címlap

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2018. április 19., csütörtök, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Időjárás

A vízilabda szakosztály hétvégi eredményei
2017. október 24. kedd, 11:09

A Kecskeméti Sportiskola vízilabda szakosztálya ezen a héten is számos mérkőzést játszott. Íme az eredmények:

Markovics Kálmán 2005 Bajnokság

KESI - YBL WPC 19:5

Az erőviszonyoknak megfelelően az első két negyed során tetemes előnyre tett szert a KESI csapata. Sikeresen használták ki a fiúk a helyzeteket, jól ment a szoros emberfogásos védekezés is. A mérkőzés majd' felét az addig cserepadon helyet foglalók játszották végig, akik igyekeztek helyt állni, de néhány alkalommal rosszul helyezkedve engedték az ellenfelet gólhoz jutni. Dicséretet érdemel, hogy a fiúk mindvégig tudásuk legjavát nyújtva, lelkesen játszottak.Gratulálok a bajnokság harmadik győzelméhez! A soron következő, nehezebb mérkőzéseken jó lenne viszont látni az eddig tapasztalt hozzáállást.

Edző: Jánosi István

 

LSU-10 Baby Bajnokság

KESI - OSC 1:20

A LSU10 Baby Bajnokságában a Kecskemét csapata 20:1 re veszített az OSC csapata ellen. A kicsik keményen küzdöttek a meccsen. A gyorsabban úszó ellenféllel szemben még nem tudjuk felvenni a kesztyűt. A meccsen borzasztó sok dolgot jól csinált a kis csapatunk: szoros emberfogás, fault, labdatartás. Külön gratulálunk azoknak a gyerekeknek akik először ugrottak be hivatalos meccsen.

Edző: Adamik Gábor

 

Orszagos Leány Gyermek Bajnokság

FTC-KESI 11:7

A második negyed végén kipontozódott az egyik kulcsjátekosunk, aki nélkül nehéz volt szervezni a támadást. Az FTC kapusának kiemelkedő teljesítménye még jobban rontott a kecskemétiek helyzetén.

 

Országos Leány Serdülő Bajnokság

FTC-KESI 8:7

Hiába voltak szép lefordulások, jól kialakított helyzetek az ellenfél kapusán nem jutott át a labda.

Edző: Ádám Zsuzsanna

 
A legfiatalabb judosok is versenybe szálltak Orosházán
2017. október 24. kedd, 06:44

Legfiatalabb judosaink vettek részt az Orosházán megrendezett Regionális versenyen. Nyolc növendékkel érkezett a Kecskeméti Judo Club-KESI Judo csapata Orosházára és a végén mindenki pontszerző helyen végzett.

Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen sok fiatalunk vállalta ezt a versenyt. Akik most versenyeztek, még a rutintalanok közé sorolhatók, de mellettük szól, hogy nagy küzdeni akarásról tettek tanúbizonyságot. Ennél a korosztálynál a lényeges dolog az, hogy megszerettessük velük a sportot és a versenyzést. Természetesen ez nem mindenkinél sikerül, de az orosházi indulók nagyon motiváltak voltak. Kezdetleges rutintalanságaikat versenyzéssel tudják leküzdeni - mondta el Nagysolymosi Sándor.

Eredmények:

Diák C korcsoport

Juhász Máté 36 kg 7.hely
Koller Félix 36 kg 3.hely
Csuka Nándor 30 kg 2.hely
Szabó Zolta Dániel 33 kg 3.hely
Benkovics Bendegúz 50 kg 3.hely
Szendrővári Zsombor 39 kg 3.hely

Diák B korcsoport

Faragó Botond 32 kg 5.hely

Diák A korcsoport

Feyér Zétény 35 kg 4.hely


Edzők: Nagysolymosi Tibor, Cseh Márk


 
Szivacskézilabda Kupát szervez a Kecskeméti Sportiskola
2017. október 20. péntek, 09:40

Első alkalommal kerül megrendezésre a Hírös Sport Nonprofit Kft. Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának szervezésében a KESI Szivacskézilabda Kupa 2017. november 4-5. között.

A kupa a következő célokból kerül megvalósításra:

  • a sportág népszerűsítése;
  • a benevező csapatok részére megfelelő színvonalú mérkőzések biztosítása;
  • Kisiskolás Bajnokság 2017/2018-as bajnoki évadára való felkészülés;
  • a Kecskemétre látogató csapatok, játékosok közötti sportkapcsolatok, sportbarátságok kialakítása, fejlesztése.

 

A szervezők várnak minden érdeklődőt, szurkolót, sportbarátot a rendezvényre!


 
Megkezdődött a bajnokság az U9-es utánpótlás kéziseknél
2017. október 18. szerda, 06:24

A Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztálya 15 mérkőzést játszott október 9-15. között. A fiú és leány U9-es csapatok is megkezdték a bajnoki szezont, nagyon szép győzelmeket érve el.

Eredmények:

Fiú U9 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola- Mizse KC 19 - 5

Kecskeméti Sportiskola- Gézengúz UKC 17 – 6

Szabó Adél edző: Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a kisiskolás bajnokság első U9-es bajnoki fordulója. A fiúk nagy izgalommal várták a mérkőzéseket, elszántan, lelkesen érkeztek meg a helyszínre. Az első meccsen Lajosmizse ellen a gyerekek a megbeszéltek szerint játszottak, a fegyelmezett játéknak köszönhetően 19-5-re nyertünk. A második mérkőzésen Kalocsa ellen az első félidőben szépen védekeztünk, az ellenfél nem tudott ellenünk gólt lőni. A második félidőben a védekezés teljesen szétesett, a támadásokat elrontottuk, kapkodtunk, sok labdakezelési hibánk volt, így néhány perc alatt kaptunk 4 gólt. Szerencsére ez nem tartott sokáig, a gyerekek összeszedték magukat, megnyugodtak, melynek köszönhetően 17-6-ra győztünk. Gratulálok a fiúknak!

 

Leány U9 Badó László régió

Kiskőrösi NKSZSE - Kecskeméti Sportiskola I. 1 - 19

Tompai SE - Kecskeméti Sportiskola II. 2 – 8

Kiskunhalas UKSC - Kecskeméti Sportiskola I.  8 – 4

Miklós KC- Kecskeméti Sportiskola II. 6 – 13

Kisjuhász Petra edző: A régóta várt U9-es bajnokság végre megkezdődött, ahol két együttessel indultunk el, hiszen sokan vagyunk, így mindenki elegendő játéklehetőséghez fog majd jutni a szezon alatt. Próbáltunk kollegámmal, Blaskovits Adrival két hasonló gárdát kialakítani, úgy érzem ez sikerült is, hiszen a kettes csapat két győzelemmel zárta a mai napot. Az egyes brigád egy győzelemmel és egy vereséggel teljesített ma, de a Kiskunhalas elleni mérkőzés szolgálta leginkább a fejlődésük, annak ellenére, hogy kikaptunk. A lányok eszméletlenül élvezték a játékot, remek megoldásokat láthattunk tőlük, amelyeken sokszor még mi is meglepődtünk. Nagyon jó úton haladunk ezzel a csipet-csapattal, ami már az első fordulóban is meglátszott. Nagy segítségemre van Adrienn, akivel rövid alatt egy hullámhosszra kerültünk, mondhatni "egy rugóra jár az agyunk."

 

Leány U13 I. osztály Kelet A csoport

Kecskeméti Sportiskola - PC-TRADE Szeged KKSE 15 - 20

Kecskeméti Sportiskola - Törökszentmiklósi Kézilabda Egyesület 17 – 24

 

Fiú Serdülő II. osztály-Kelet

Kecskeméti Sportiskola - VECSÉS SE ÉL-TEAM 33 - 15

 

Fiú U14 I. osztály Kelet B csoport

Békés-Drén KC - Kecskeméti Sportiskola 22 - 21

Kecskeméti Sportiskola - Orosházi FKSE- LINAMAR 15 – 25

Zag László edző: Az FU14-es csapat a héten több mérkőzést játszott. Csütörtökön a Serdülő II. osztályban a Vecsés gárdáját fogadtuk, és jó játékkal, kiváló védekezéssel sima győzelmet arattunk.

A hétvégén, Kalocsán rendezték az FU14-es I. osztályú bajnokság fordulóját. Jó játékkal, végig szoros mérkőzésen a szerencsésebb Békés nyert. A második mérkőzésünkön nem tudtuk megismételni az előző meccsen nyújtott játékot, lassúak, pontatlanok voltunk, így az ellenfél megérdemelten nyert, még ilyen arányban is. Igyekszünk a hibákat javítani, és az elkövetkező fordulókban a továbbjutást jelentő 3. helyet megszerezni.

 

Fiú U14 II. osztály Badó László régió

Lajosmizsei UKC - Kecskeméti Sportiskola 16 - 28

Kecskeméti Sportiskola - Orosházi FKSE 27 – 21

Vazul Zsolt edző: Ezen a hétvégén kiválóan és gólerősen játszott csapatunk. A majd két évvel idősebb csapatok ellen határozott és fegyelmezett védekezés után lendületesen és ötletesen támadtunk! Gratulálok a csapatomnak, mert amit elterveztünk, azt el is értük, hiszen Szegedre a 4 pontért utaztunk!

 

Fiú Serdülő I. osztály-Kelet

Eger SBS Eszterházy - KTE-Kecskeméti Sportiskola 29 - 27

Csergő József edző: Nagy elszántsággal készültünk a mérkőzésre, szerettük volna megszerezni első pontjainkat. Az első félidőben mind védekezésben, mind támadásban több olyan hibát vétettünk, amely a legjobbak között nem megengedhető. A második félidőben sikerült felzárkóznunk. Azonban ez csak arra volt elég, hogy az ellenfelünk kénytelen volt a kezdőcsapatát újra pályára küldeni. A következő mérkőzésen Orosháza ellen mindenképpen a győzelem a célunk hazai pályán.

 

Leány Serdülő I. osztály-Kelet

PC TRADE Szeged KKSE -KNKSE-Kecskeméti Sportiskola 30 - 15

 
Négy bajnoki arany a Zsoldos Zsolt Emlékversenyen
2017. október 16. hétfő, 07:29

A Himnusz hangjai és Bogasov István megnyitó szavai után megkezdődhetett az immáron hagyományos, de ebben a két korosztályban úttörőnek számító Zsoldos Zsolt, volt válogatottról elnevezett emlékverseny.

A versenyre kilátogatott Ivkovicsné Béres Tímea is és örömmel állapította meg mint sportigazgató, hogy az "Uszoda" beválik, mint multifunkciós csarnok. Zsoldos Zsolt bátyja is megnézte a versenyt és mint fő támogató gratulált a rendezéshez.

Szabó Sára az ötven kilósok, Jaksa Ákos az ötvenöt kilósok, míg Zsadányi Zsolt a hatvan kilósok között nyert aranyat a serdülő korosztályban. Cigány Zsombor pedig ifiben szerezte meg a legszebben csillogó medált a kilencven kilósoknál.

Ezüstérmesek: Lipótzy Dániel, Tóth Roland, Lipótzy Eszter, Balog Veronika.

Bronzérmesek: Madár Áron, Finta Ferenc, Hrabovszky Richárd, Kriminál Áron, Kékesi Levente.

Edzőik: Nagysolymosi Sándor, Nagysolymosi Tibor

Igazán jó hangulatú versenynek adott otthont a Mercedes-Benz Sport Akadémia. Először rendeztük meg itt a versenyünket, de szakmai szempontból már most látszik, hogy judoversenyek rendezésére alkalmasabb hely nincs Kecskeméten - mondta a KJC elnöke.

Galéria a képre kattintva érhető el!


 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

10. oldal / 170
Copyright © 2018 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign
 

Pillanatok

 

 

Információk

A sportiskola edzőinek fogadóórája az irodában hétfő és csütörtök 8.30-12.00 és 13.00-15.30 között van.

Hirdetés

Kiemelt weblapok: