Címlap

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2018. január 23., kedd, Zelma és Rajmund napja van. Holnap Timót napja lesz.

Időjárás

Megkezdődött a bajnokság az U9-es utánpótlás kéziseknél
2017. október 18. szerda, 06:24

A Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztálya 15 mérkőzést játszott október 9-15. között. A fiú és leány U9-es csapatok is megkezdték a bajnoki szezont, nagyon szép győzelmeket érve el.

Eredmények:

Fiú U9 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola- Mizse KC 19 - 5

Kecskeméti Sportiskola- Gézengúz UKC 17 – 6

Szabó Adél edző: Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a kisiskolás bajnokság első U9-es bajnoki fordulója. A fiúk nagy izgalommal várták a mérkőzéseket, elszántan, lelkesen érkeztek meg a helyszínre. Az első meccsen Lajosmizse ellen a gyerekek a megbeszéltek szerint játszottak, a fegyelmezett játéknak köszönhetően 19-5-re nyertünk. A második mérkőzésen Kalocsa ellen az első félidőben szépen védekeztünk, az ellenfél nem tudott ellenünk gólt lőni. A második félidőben a védekezés teljesen szétesett, a támadásokat elrontottuk, kapkodtunk, sok labdakezelési hibánk volt, így néhány perc alatt kaptunk 4 gólt. Szerencsére ez nem tartott sokáig, a gyerekek összeszedték magukat, megnyugodtak, melynek köszönhetően 17-6-ra győztünk. Gratulálok a fiúknak!

 

Leány U9 Badó László régió

Kiskőrösi NKSZSE - Kecskeméti Sportiskola I. 1 - 19

Tompai SE - Kecskeméti Sportiskola II. 2 – 8

Kiskunhalas UKSC - Kecskeméti Sportiskola I.  8 – 4

Miklós KC- Kecskeméti Sportiskola II. 6 – 13

Kisjuhász Petra edző: A régóta várt U9-es bajnokság végre megkezdődött, ahol két együttessel indultunk el, hiszen sokan vagyunk, így mindenki elegendő játéklehetőséghez fog majd jutni a szezon alatt. Próbáltunk kollegámmal, Blaskovits Adrival két hasonló gárdát kialakítani, úgy érzem ez sikerült is, hiszen a kettes csapat két győzelemmel zárta a mai napot. Az egyes brigád egy győzelemmel és egy vereséggel teljesített ma, de a Kiskunhalas elleni mérkőzés szolgálta leginkább a fejlődésük, annak ellenére, hogy kikaptunk. A lányok eszméletlenül élvezték a játékot, remek megoldásokat láthattunk tőlük, amelyeken sokszor még mi is meglepődtünk. Nagyon jó úton haladunk ezzel a csipet-csapattal, ami már az első fordulóban is meglátszott. Nagy segítségemre van Adrienn, akivel rövid alatt egy hullámhosszra kerültünk, mondhatni "egy rugóra jár az agyunk."

 

Leány U13 I. osztály Kelet A csoport

Kecskeméti Sportiskola - PC-TRADE Szeged KKSE 15 - 20

Kecskeméti Sportiskola - Törökszentmiklósi Kézilabda Egyesület 17 – 24

 

Fiú Serdülő II. osztály-Kelet

Kecskeméti Sportiskola - VECSÉS SE ÉL-TEAM 33 - 15

 

Fiú U14 I. osztály Kelet B csoport

Békés-Drén KC - Kecskeméti Sportiskola 22 - 21

Kecskeméti Sportiskola - Orosházi FKSE- LINAMAR 15 – 25

Zag László edző: Az FU14-es csapat a héten több mérkőzést játszott. Csütörtökön a Serdülő II. osztályban a Vecsés gárdáját fogadtuk, és jó játékkal, kiváló védekezéssel sima győzelmet arattunk.

A hétvégén, Kalocsán rendezték az FU14-es I. osztályú bajnokság fordulóját. Jó játékkal, végig szoros mérkőzésen a szerencsésebb Békés nyert. A második mérkőzésünkön nem tudtuk megismételni az előző meccsen nyújtott játékot, lassúak, pontatlanok voltunk, így az ellenfél megérdemelten nyert, még ilyen arányban is. Igyekszünk a hibákat javítani, és az elkövetkező fordulókban a továbbjutást jelentő 3. helyet megszerezni.

 

Fiú U14 II. osztály Badó László régió

Lajosmizsei UKC - Kecskeméti Sportiskola 16 - 28

Kecskeméti Sportiskola - Orosházi FKSE 27 – 21

Vazul Zsolt edző: Ezen a hétvégén kiválóan és gólerősen játszott csapatunk. A majd két évvel idősebb csapatok ellen határozott és fegyelmezett védekezés után lendületesen és ötletesen támadtunk! Gratulálok a csapatomnak, mert amit elterveztünk, azt el is értük, hiszen Szegedre a 4 pontért utaztunk!

 

Fiú Serdülő I. osztály-Kelet

Eger SBS Eszterházy - KTE-Kecskeméti Sportiskola 29 - 27

Csergő József edző: Nagy elszántsággal készültünk a mérkőzésre, szerettük volna megszerezni első pontjainkat. Az első félidőben mind védekezésben, mind támadásban több olyan hibát vétettünk, amely a legjobbak között nem megengedhető. A második félidőben sikerült felzárkóznunk. Azonban ez csak arra volt elég, hogy az ellenfelünk kénytelen volt a kezdőcsapatát újra pályára küldeni. A következő mérkőzésen Orosháza ellen mindenképpen a győzelem a célunk hazai pályán.

 

Leány Serdülő I. osztály-Kelet

PC TRADE Szeged KKSE -KNKSE-Kecskeméti Sportiskola 30 - 15

 
Négy bajnoki arany a Zsoldos Zsolt Emlékversenyen
2017. október 16. hétfő, 07:29

A Himnusz hangjai és Bogasov István megnyitó szavai után megkezdődhetett az immáron hagyományos, de ebben a két korosztályban úttörőnek számító Zsoldos Zsolt, volt válogatottról elnevezett emlékverseny.

A versenyre kilátogatott Ivkovicsné Béres Tímea is és örömmel állapította meg mint sportigazgató, hogy az "Uszoda" beválik, mint multifunkciós csarnok. Zsoldos Zsolt bátyja is megnézte a versenyt és mint fő támogató gratulált a rendezéshez.

Szabó Sára az ötven kilósok, Jaksa Ákos az ötvenöt kilósok, míg Zsadányi Zsolt a hatvan kilósok között nyert aranyat a serdülő korosztályban. Cigány Zsombor pedig ifiben szerezte meg a legszebben csillogó medált a kilencven kilósoknál.

Ezüstérmesek: Lipótzy Dániel, Tóth Roland, Lipótzy Eszter, Balog Veronika.

Bronzérmesek: Madár Áron, Finta Ferenc, Hrabovszky Richárd, Kriminál Áron, Kékesi Levente.

Edzőik: Nagysolymosi Sándor, Nagysolymosi Tibor

Igazán jó hangulatú versenynek adott otthont a Mercedes-Benz Sport Akadémia. Először rendeztük meg itt a versenyünket, de szakmai szempontból már most látszik, hogy judoversenyek rendezésére alkalmasabb hely nincs Kecskeméten - mondta a KJC elnöke.

Galéria a képre kattintva érhető el!


 
Taroltak az U10-es utánpótlás kézisek az első bajnoki fordulón
2017. október 11. szerda, 06:31

2017. október 2-8. között számos mérkőzést játszottak a Kecskeméti Sportiskola kézilabdásai: az U10-es csapatok megkezdték a bajnoki szezont; valamint a serdülők is pályára léptek.

 

Eredmények:

Fiú U10 Badó László régió

Gézengúz UKC - Kecskeméti Sportiskola 4 - 18

Kecskeméti Sportiskola - Kiskőrösi KS Kft 19 - 3

Szabó Gabriella edző: 2017. 10. 08-án első idegenbeli fordulóján vett részt U10-es kézilabda csapatunk Kiskunfélegyházán. A fiúk nagy izgalommal várták az első bajnoki megmérettetést, hogy az újonnan tanultakat végre éles helyzetben is kipróbálhassák. Már a pályára lépés pillanatában is látszott a játékosokon az elszántság és a győzni akarás. Szép, fegyelmezett játék, egymásra figyelés, tökéletes csapatmunka jellemezte KESI-s csapatunk játékát mindkét mérkőzés során, aminek következtében fölényes győzelmet sikerült aratni az ellenfelek felett. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, mert igazi csapatként, fegyelmezetten küzdöttek betartva az edzői utasításokat.


Leány U10 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola - Kiskőrösi NKSZSE 21 - 6

Kecskeméti Sportiskola - Kecskeméti NKSE 17 - 11

Keserű Szilvia edző: 2017. 10. 07-én első fordulóján vett részt U10-es lány kézilabda csapatunk Kecskeméten a II. Rákóczi sportcsarnokában. A lányok nagy  várakozással telve várták az első bajnoki mérkőzésüket, hogy az elmúlt hónapok felkészülése után bizonyítsák felkészültségüket. Az első mérkőzésünket Kiskőrös ellen játszottuk, ahol fegyelmezett játékkal már az első félidőben sikerült eldönteni a mérkőzést, a második félidőben a védekezést még szorosabbra véve csak egy gólt kaptunk. Csapatjáték jellemezte végig a játékunkat. A második mérkőzést a kecskeméti NKSZSE ellen játszottuk, egy erősebb csapat ellen. Fegyelmezett támadások, jó összjáték, ügyes labdaszerzések jellemezték a mérkőzést, a védekezésben voltak hiányosságaink. A győzelmet megszereztük. Ami nagy öröm, hogy sikerült minden játékosomnak (14) mindkét mérkőzésen félidőnyi játéklehetőséget biztosítani.

 

Fiú Serdülő I. osztály - Kelet

KTE-Kecskeméti Sportiskola - Békés-Drén KC 23 - 26

Csergő József edző: Hazai pályán fogadtuk a Békés-Drén KC csapatát. Tudtuk, hogy kemény mérkőzés vár ránk, hiszen a Békés eddig 100%-os mutatóval rendelkezett. A felkészülés során igyekeztünk megfelelően felkészülni a találkozóra. Ennek érdekében az ifjúsági csapat ellen is gyakoroltunk, elsősorban a védekezést. A mérkőzés első 15 percében, 6:6-os eredményig tudtuk tartani a lépést ellenfelünkkel. Ezt követően elsősorban támadásban elbizonytalanodtunk több hibát is elkövettünk. A Békés ekkor 7 gólt lőtt sorozatban. Ez lényegében eldöntötte a mérkőzést. A második félidőben igyekeztünk pontosítani a játékunkat, aminek következtében a félidei 7 gólos hátrányunkat sikerült csökkenteni, de a mérkőzés megnyeréséhez ez nem volt elég. Eddig 4 csapattal játszottunk a bajnokságban. Tudtuk, hogy nehéz sorsolásunk van. Ezt bizonyítja, hogy minden eddigi ellenfelünk a tabella első 5 helyezettje között található. A játék minden elemében javulnunk kell, ha szeretnénk elérni a magunk számára kitűzött célokat.

 

Leány Serdülő I. osztály - Kelet

KNKSE-Kecskeméti Sportiskola - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE 11 - 32

 

Fiú Serdülő II. osztály - Kelet

Balassagyarmati Kábel SE - Hírös SN KFT 31 - 19

 

 
Évnyitó a Kecskeméti Sportiskolában
2017. október 09. hétfő, 14:09

Megtartotta évnyitóját a Kecskeméti Sportiskola (KESI) is szombat délelőtt a Messzi István Sportcsarnokban. A KESI kilenc szakosztálya közel ezer gyermeket mozgat meg az új szezonban, akik közül a tavalyi bajnoki szezon legjobbjai év sportolója díjban részesültek.

Az ünnepségen részt vett Bogasov István önkormányzati képviselő, a városi Sport Munkacsoport vezetője aki elmondta - a rendszeres sportolás fegyelemre és rendszerességre nevel, pontosságra szoktat, ezért fontos már kisiskolás korban elkezdeni. Emellett a tanulmányoknál is előnyt jelent, hiszen a sportok hozzászoktatják őket a valódi versenyhelyzetekhez való megbirkózáshoz. Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője megköszönte a Sportiskolának hogy megteremtették a lehetőséget a sportolni vágyó fiatalok számára, a növendékeknek pedig, hogy elvállalják és akarják csinálni. Ivkovicné Béres Tímea, utóbbi szervezet sportszakmai igazgatója kívánt sikeres évet a diákoknak. A gyerekek nevében az országosan jegyezett 7 éves úszótehetség, Mohay Janka mondott köszöntőt, elárulta, hogy Hosszú Katinka és Egerszegi Krisztina a példaképei.

A köszöntők után átadták a nyolc sportág – kézilabda, vízilabda, röplabda, ökölvívás, úszás, asztalitenisz, dzsúdó, rögbi – legjobbjainak járó kitüntetéseket, az előző bajnoki szezon eredményei alapján. (Listájuk ide kattintva olvasható.)

Az évet megnyitó Ivkovicné Béres Tímea köszöntötte a vasárnap hatvanadik születésnapját ünneplő Nagysolymosi Sándort, a dzsúdosok vezetőedzőjét is.

Ezt követően fiú kézilabda szakosztály tartott bemutatót, az edzők pedig megkapták a felszereléseket, melegítőket, amelyeket szétosztottak a gyerekek között.

Galéria a képre kattintva érhető el!

 
Nyolc mérkőzés, öt győzelem a vízilabdásoknál
2017. október 09. hétfő, 12:27

Országos Fiú Gyermek – Serdülő – Ifjúsági bajnokság

Gyermek:

SZVSE - KESI 7:16

Kiválóan működött a csapatmunka. Már az első félidőre nagy előnyre tettünk szert, de nem álltunk meg, mindenki szerephez jutott és magabiztos győzelem lett a vége.

Serdülő:

SZVSE - KESI 9:11

A serdülő mérkőzés elején sikerült bealudnunk, amit a Batta ki is használt. A második játékrész felénél még négygólos hátrányban voltunk. Ezt követően a csapatmunka mellé jó egyéni teljesítmények párosultak és sikerült átvennünk a vezetést. A vezetés később újra a Battához került és a mérkőzés vége előtt 1.26-tal még ők vezettek 9:8-ra. Ekkor az ellenfelünk centerét a játékvezető brutalitásért végleg cserés kiállítással büntette. Innentől jött a java. Másfél perc alatt sikerült három gólt dobnunk, amivel biztosítottuk a győzelmet. Gratulálok a srácoknak, mert keményen megdolgoztak a győzelemért.

Ifjúsági:

SZVSE - KESI 19:8

Sajnos fizikálisan esélytelenek voltunk az ellenfelünkkel szemben. A srácok hajtottak, akartak, de ennyit tudtunk kihozni a meccsből!

Edzők: Gyenes István, Adamik Gábor

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

9. oldal / 168
Copyright © 2018 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign
 

Pillanatok

 

 

Információk

A sportiskola edzőinek fogadóórája az irodában hétfő és csütörtök 8.30-12.00 és 13.00-15.30 között van.

Hirdetés

Kiemelt weblapok: