Címlap

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2018. július 18., szerda, Frigyes napja van. Holnap Emília napja lesz.

Időjárás

Évzáró ünnepség a KESI-ben
2017. december 14. csütörtök, 08:12

Megtelt a Messzi István Sportcsarnok december 13-án, szerda este, amikor a Kecskeméti Sportiskola (KESI) vezetése az edzőknek és az iskola mintegy ezer versenyzőjének kívánt áldott boldog karácsonyt.

A közös bemelegítés után játékos vetélkedő következett a KESI szakosztályai között. A versenyt - és egyben a tortát is - az atléták nyerték.

GALÉRIA

A sportiskolásokat köszöntötte Salacz László országgyűlési képviselő, aki ma is aktívan sportol, a Parlament foci csapatában játszik. A jövő szempontjából reménytelinek nevezte, hogy egyre több gyermek sportol Kecskeméten. És ehhez a növekvő tendenciához egyre jobb feltételeket biztosít a sportiskola.

Ivkovicné Béres Tímea, a Hírös Sport Nonprofit Kft. sportszakmai igazgatója, megköszönte az edzők egész évben végzett munkáját, és karácsonyi ajándékokat adott át számukra.

A rendezvényen megjelent Bogasov István, önkormányzati képviselő, a Sport Munkacsoport elnöke is.

Jelenleg 13 szakosztályban sportolnak a gyermekek.

 
Utánpótlás kézilabda eredmények
2017. december 13. szerda, 12:55

Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának eredményei (2017. december 8-10.):

 

Fiú Serdülő I. osztály – Kelet

KTE-Kecskeméti Sportiskola -Dabas KC VSE 22 - 26

 

Fiú Serdülő II. osztály - Kelet

Pick Szeged II. - Kecskeméti Sportiskola 43 - 11

 

Fiú U9 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola - Békéscsaba DKSE 1 18 - 15

Békés-Drén KC - Kecskeméti Sportiskola 27 - 12

 

Leány U9 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola II. - K. Szeged SE 6 - 21

Kecskeméti Sportiskola I. - PC-TRADE Szeged KKSE 11 - 13

Kecskeméti Sportiskola II. - Hódmezővásárhelyi LKC 4 - 23

Kecskeméti Sportiskola I. - FKSE-Algyő I. 10 – 9

Blaskovits Adrienn és Kisjuhász Petra edzők: A hétvégén meglátogattuk a csongrádi régiót, azonban 4 meghatározó játékos nem tudott elutazni a mérkőzésre, így viszont a többiek jelentősebb időt tudtak a pályán tölteni. 4 mérkőzésből csak egyet sikerült megnyernünk, feltűnőek voltak a visszatérő hibáink, amiket próbálunk a tavaszi szezonra teljesen kiküszöbölni. A szegedi csapatok a jó védekezés mellett, támadásban is technikás megoldásokkal jutottak el gólhelyzetig és sajnos sokkal harcosabban kézilabdáztak, mint mi. Januártól a lányos oldalunkat az öltözőben kell hagyni és meg kell tanulnunk jobban küzdeni.

 
Sikeresen zárult a kézilabdások LABDAKARÁCSONY kampánya
2017. december 11. hétfő, 15:35

"Néhány hete útnak indítottuk „LABDAKARÁCSONY” elnevezésű kampányunkat, amellyel a Juhari utcai iskola hátrányos helyzetű gyermekeinek szerettünk volna segíteni. A múlt szerdai adománygyűjtő napunk után már nagyon vártuk, hogy átadhassuk ajándékainkat.

December 7-én, csütörtökön eljött a várva várt nap és KESI-s utánpótlás kézilabdásaink átadták az összegyűjtött adományokat a hátrányos helyzetű, rászoruló gyerekeknek. A Juhar utcai iskola tanulói és az ott tanító pedagógusok egyaránt nagy izgalommal és szeretettel várták ifjú kézilabdázóinkat.

Érkezésünk után elhelyeztük a karácsonyfa alá az összegyűlt ajándékokat. Vazul Zsolt, a Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának vezetője mondott beszédet és Szabó Gabriellával, fiú U10-es csapatunk edzőjével – aki a Juhar utcai iskolában testnevelést is tanít - adta át hivatalosan is az adományokat. Ezt követően az ott tanuló gyerekek lepték meg saját készítésű ajándékaikkal jótékonykodó sportolóinkat, majd közösen fogyasztottuk el a vendégek által készített finomságokat.

Úgy gondoljuk felejthetetlen pillanatoknak lehettünk szemtanúi ottlétünk során. Az arcokra kiülő öröm, boldogság, meglepettség és néhol egy-egy öröm okozta könnycsepp minden szónál többet mondott!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik hozzájárultak a „LABDAKARÁCSONY” jótékonysági gyűjtésünkhöz! Segítségetekkel minden gyermek remek élményekkel gazdagodhatott!"

A Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztálya

 
Remekeltek a fiú vízilabdások a hétvégén
2017. december 11. hétfő, 07:27

A Kecskeméti Sportiskola Vízilabda Szakosztályának hétvégi eredményei:

Kőnigh György Gyermek 2006 Bajnokság

ALFA SC - KESI 1:28

A Kecskemétiek a mérkőzés alatt végig jól védekeztek, amiből sok labdaszerzés született. Megúszni a mérkőzés alatt csak nekünk sikerült, köszönhetően a szoros emberfogásnak. Pontos passzok és indítások jellemezték a játékunkat. A csapat szinte minden tagjának sikerült gólt lőnie, ez is mutatja, mennyire játszottak csapatként.

Edző: Adamik Gábor

 

Rusorán Péter 2004 Bajnokság

VASAS - KESI 4:20

Azt kértem mindenkitől, hogy legyen sebesség a vízben; illetve, hogy a Vasas góllövő listát is vezető játékosát vegyük ki a játékból. Sikerült! Nagyon jól védekeztünk és nagyon gyorsan reagáltunk mindenre. Sok jó egyéni teljesítményt mutattunk be, illetve a kapuban is stabilak voltunk.

Ősszel a Somóczi Kupán 12:9-re nyertünk ellenük, most sikerült jóval jobb játékot bemutatnunk. Ezzel a győzelmünkkel már biztos a felsőház, de ettől még a maradék két mérkőzésen is a maximális teljesítményt várom el.

Gratulálok mindenkinek!

Edző: Gyenes István

 

Országos Leány Bajnokság

Gyermek:

KESI-FTC Utánpótlás 1:7

Nagyon verekedős, sérülésekkel teli mérkőzést vesztettünk el az FTC csapatával szemben. Kulcsjátékosaink nem találták el a kaput.

Serdülő:

KESI-FTC Utánpótlás 2:14

Végig vezetett az FTC, a serdülő meccset gyerekjátékosok játszották végig. A KESI csapat fele sérült, vagy beteg volt, így őrölt fel az ellenfél bennünket.

Edző: Ádám Zsuzsanna

 

Országos Fiú Bajnokság

Gyermek:

KESI - HONVÉD KPS 16:9

Ismét jó kezdés után, sikerült magunkra húzni az ellenfelünket. A véghajrában viszont sikerült sebességet váltanunk és hét góllal nyertünk.

Serdülő:

KESI - HONVÉD KPS 13:8

Sokáig fej-fej mellett haladt a két csapat. A második játékrész vége felé már mi diktáltunk, így magabiztos győzelem lett a vége.

Ifjúsági:

KESI - HONVÉD KPS 5:17

A második negyed közepéig jól tartottuk magunkat. Gratulálok a két győzelemhez!

Edző: Gyenes István, Jánosi István

Fotó: Kohári Péter

 
Közös Családi Napot tartott az úszó és vízilabda szakosztály
2017. december 07. csütörtök, 07:37

Hagyományteremtő céllal került megrendezésre december 2-án az úszó és a vízilabda szakosztály Családi Napja.

A szervezők célja a két sportág közötti együttműködés elmélyítése, valamint a sportolók és családtagjaik számára egy kellemes hangulatú, sportos délután megteremtése volt.

A program játékos vízi vetélkedőkből, valamint vízilabda meccsekből állt, melyen a gyermekek szüleikkel vehettek részt.  A dobogós csapatok jutalom tortában részesültek, de minden résztvevő vehetett át Mikulás csomagot is.

A váltóversenyeken több mint százan, a mérkőzéseken nyolcvanan szerepeltek, kitűnő hangulatban. A szervezők már a helyszínen is rengeteg elismerést kaptak, de a versenyzők szülei különböző fórumokon azóta is sorozatban fogalmazzák meg köszönetüket a kellemes délutánért.

Nyugodtan kijelenthető, a kezdeményezés sikeres volt, a jövő évben folytatás következik!

Galéria a képre kattintva érhető el!

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

6. oldal / 172
Copyright © 2018 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign
 

Pillanatok

 

 

Információk

A sportiskola edzőinek fogadóórája az irodában hétfő és csütörtök 8.30-12.00 és 13.00-15.30 között van.

Hirdetés

Kiemelt weblapok: