Címlap

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2018. április 19., csütörtök, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Időjárás

Az év legeredményesebb versenyét tudhatja maga mögött az Úszószakosztály
2017. december 18. hétfő, 10:13

2017. 12. 16-17. között a Kecskeméti Sportiskola úszói Hódmezővásárhelyen, ’ Cikluszáró Nemzetközi Úszóverseny a Hód Kupáért’ elnevezésű versenyen vettek részt.

A rangos eseményen összesen 35 egyesület 573 versenyzője képviseltette magát. A Kecskeméti Sportiskola úszószakosztálya 24 fővel indult.

A KESI úszói igencsak kitettek magukért, mert a sok egyéni csúcs mellett, érmek szerzésében is jeleskedtek.  A kétnapos megmérettetésen a hét és tízévesek között összesen 17 érmet (9 arany, 5 ezüst, és 3 bronz) nyertek, ami egyrészt az érmek számát, másrészt ezen belül az aranyérmek számát illetően is az idei év legeredményesebb versenye volt a szakosztály számára.

Érmet nyert versenyzők:

1. Czeglédi Diána:

50 m hát aranyérem

50m mell aranyérem

100m hát aranyérem

200m hát aranyérem

200m vegyes ezüstérem

100m mell ezüstérem

200m mell ezüstérem

 

2. Kosztolányi Anna:

200m vegyes aranyérem

400m gyors aranyérem

50 hát ezüstérem

200m gyors bronzérem

50m gyors bronzérem

 

3. Mohay Janka:

50 m hát aranyérem

50m pillangó aranyérem

50 m gyors ezüstérem

 

4. Kis - Pauditz Alíz:

50 mell aranyérem

 

5. Domján Gergely:

50m mell bronzérem

Felkészítő edzők: Poczó Elemér, Bálint Zoltán, Székely Lilla

 
Évzáró ünnepség a KESI-ben
2017. december 14. csütörtök, 08:12

Megtelt a Messzi István Sportcsarnok december 13-án, szerda este, amikor a Kecskeméti Sportiskola (KESI) vezetése az edzőknek és az iskola mintegy ezer versenyzőjének kívánt áldott boldog karácsonyt.

A közös bemelegítés után játékos vetélkedő következett a KESI szakosztályai között. A versenyt - és egyben a tortát is - az atléták nyerték.

GALÉRIA

A sportiskolásokat köszöntötte Salacz László országgyűlési képviselő, aki ma is aktívan sportol, a Parlament foci csapatában játszik. A jövő szempontjából reménytelinek nevezte, hogy egyre több gyermek sportol Kecskeméten. És ehhez a növekvő tendenciához egyre jobb feltételeket biztosít a sportiskola.

Ivkovicné Béres Tímea, a Hírös Sport Nonprofit Kft. sportszakmai igazgatója, megköszönte az edzők egész évben végzett munkáját, és karácsonyi ajándékokat adott át számukra.

A rendezvényen megjelent Bogasov István, önkormányzati képviselő, a Sport Munkacsoport elnöke is.

Jelenleg 13 szakosztályban sportolnak a gyermekek.

 
Utánpótlás kézilabda eredmények
2017. december 13. szerda, 12:55

Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának eredményei (2017. december 8-10.):

 

Fiú Serdülő I. osztály – Kelet

KTE-Kecskeméti Sportiskola -Dabas KC VSE 22 - 26

 

Fiú Serdülő II. osztály - Kelet

Pick Szeged II. - Kecskeméti Sportiskola 43 - 11

 

Fiú U9 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola - Békéscsaba DKSE 1 18 - 15

Békés-Drén KC - Kecskeméti Sportiskola 27 - 12

 

Leány U9 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola II. - K. Szeged SE 6 - 21

Kecskeméti Sportiskola I. - PC-TRADE Szeged KKSE 11 - 13

Kecskeméti Sportiskola II. - Hódmezővásárhelyi LKC 4 - 23

Kecskeméti Sportiskola I. - FKSE-Algyő I. 10 – 9

Blaskovits Adrienn és Kisjuhász Petra edzők: A hétvégén meglátogattuk a csongrádi régiót, azonban 4 meghatározó játékos nem tudott elutazni a mérkőzésre, így viszont a többiek jelentősebb időt tudtak a pályán tölteni. 4 mérkőzésből csak egyet sikerült megnyernünk, feltűnőek voltak a visszatérő hibáink, amiket próbálunk a tavaszi szezonra teljesen kiküszöbölni. A szegedi csapatok a jó védekezés mellett, támadásban is technikás megoldásokkal jutottak el gólhelyzetig és sajnos sokkal harcosabban kézilabdáztak, mint mi. Januártól a lányos oldalunkat az öltözőben kell hagyni és meg kell tanulnunk jobban küzdeni.

 
Sikeresen zárult a kézilabdások LABDAKARÁCSONY kampánya
2017. december 11. hétfő, 15:35

"Néhány hete útnak indítottuk „LABDAKARÁCSONY” elnevezésű kampányunkat, amellyel a Juhari utcai iskola hátrányos helyzetű gyermekeinek szerettünk volna segíteni. A múlt szerdai adománygyűjtő napunk után már nagyon vártuk, hogy átadhassuk ajándékainkat.

December 7-én, csütörtökön eljött a várva várt nap és KESI-s utánpótlás kézilabdásaink átadták az összegyűjtött adományokat a hátrányos helyzetű, rászoruló gyerekeknek. A Juhar utcai iskola tanulói és az ott tanító pedagógusok egyaránt nagy izgalommal és szeretettel várták ifjú kézilabdázóinkat.

Érkezésünk után elhelyeztük a karácsonyfa alá az összegyűlt ajándékokat. Vazul Zsolt, a Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának vezetője mondott beszédet és Szabó Gabriellával, fiú U10-es csapatunk edzőjével – aki a Juhar utcai iskolában testnevelést is tanít - adta át hivatalosan is az adományokat. Ezt követően az ott tanuló gyerekek lepték meg saját készítésű ajándékaikkal jótékonykodó sportolóinkat, majd közösen fogyasztottuk el a vendégek által készített finomságokat.

Úgy gondoljuk felejthetetlen pillanatoknak lehettünk szemtanúi ottlétünk során. Az arcokra kiülő öröm, boldogság, meglepettség és néhol egy-egy öröm okozta könnycsepp minden szónál többet mondott!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik hozzájárultak a „LABDAKARÁCSONY” jótékonysági gyűjtésünkhöz! Segítségetekkel minden gyermek remek élményekkel gazdagodhatott!"

A Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztálya

 
Remekeltek a fiú vízilabdások a hétvégén
2017. december 11. hétfő, 07:27

A Kecskeméti Sportiskola Vízilabda Szakosztályának hétvégi eredményei:

Kőnigh György Gyermek 2006 Bajnokság

ALFA SC - KESI 1:28

A Kecskemétiek a mérkőzés alatt végig jól védekeztek, amiből sok labdaszerzés született. Megúszni a mérkőzés alatt csak nekünk sikerült, köszönhetően a szoros emberfogásnak. Pontos passzok és indítások jellemezték a játékunkat. A csapat szinte minden tagjának sikerült gólt lőnie, ez is mutatja, mennyire játszottak csapatként.

Edző: Adamik Gábor

 

Rusorán Péter 2004 Bajnokság

VASAS - KESI 4:20

Azt kértem mindenkitől, hogy legyen sebesség a vízben; illetve, hogy a Vasas góllövő listát is vezető játékosát vegyük ki a játékból. Sikerült! Nagyon jól védekeztünk és nagyon gyorsan reagáltunk mindenre. Sok jó egyéni teljesítményt mutattunk be, illetve a kapuban is stabilak voltunk.

Ősszel a Somóczi Kupán 12:9-re nyertünk ellenük, most sikerült jóval jobb játékot bemutatnunk. Ezzel a győzelmünkkel már biztos a felsőház, de ettől még a maradék két mérkőzésen is a maximális teljesítményt várom el.

Gratulálok mindenkinek!

Edző: Gyenes István

 

Országos Leány Bajnokság

Gyermek:

KESI-FTC Utánpótlás 1:7

Nagyon verekedős, sérülésekkel teli mérkőzést vesztettünk el az FTC csapatával szemben. Kulcsjátékosaink nem találták el a kaput.

Serdülő:

KESI-FTC Utánpótlás 2:14

Végig vezetett az FTC, a serdülő meccset gyerekjátékosok játszották végig. A KESI csapat fele sérült, vagy beteg volt, így őrölt fel az ellenfél bennünket.

Edző: Ádám Zsuzsanna

 

Országos Fiú Bajnokság

Gyermek:

KESI - HONVÉD KPS 16:9

Ismét jó kezdés után, sikerült magunkra húzni az ellenfelünket. A véghajrában viszont sikerült sebességet váltanunk és hét góllal nyertünk.

Serdülő:

KESI - HONVÉD KPS 13:8

Sokáig fej-fej mellett haladt a két csapat. A második játékrész vége felé már mi diktáltunk, így magabiztos győzelem lett a vége.

Ifjúsági:

KESI - HONVÉD KPS 5:17

A második negyed közepéig jól tartottuk magunkat. Gratulálok a két győzelemhez!

Edző: Gyenes István, Jánosi István

Fotó: Kohári Péter

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

4. oldal / 170
Copyright © 2018 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign
 

Pillanatok

 

 

Információk

A sportiskola edzőinek fogadóórája az irodában hétfő és csütörtök 8.30-12.00 és 13.00-15.30 között van.

Hirdetés

Kiemelt weblapok: