Címlap Vízilabda Eredmények
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2019. január 20., vasárnap, Fábián és Sebestyén napja van. Holnap Ágnes napja lesz.

Időjárás

A fiú vizilabda szakosztály eredményei
Hétvégi eredemények

 

 

 

 

 

 

 

BVSC-KESI (15:3)

Az éremesélyes BVSC ellen nem sok ellenállást tudtunk tanúsítani. Nagyon jól védekező csapat, de ettől függetlenül sok kiállítást tudtunk kiharcolni.

Mai eredményeink a 2002-es bajnokságban:

Tatabánya - KESI (4:11)

Az első negyedben szép gólokkal háromgólos előnyt szereztünk. A második és a harmadik negyedben nem ment jól a játék, sok hibát követtünk el. Magabiztosan újra csak az utolsó negyedben játszottunk, így hét góllal tudtunk nyerni.

KESI - KSI (9:15)

A bajnokság legerősebb csapata ellen tisztességesen helytálltunk.

 

 
Vízilabdás eredmények az elmúlt hétről

 

 

 

 

2002/ felsőház

Tatabánya - KESI 7-12

KESI - Honvéd 12-7

 

Gyermek vidék bajnokság

KESI -Kiskunfélegyháza 26-3

KESI - OBVSE 29-4

Serdülő

KESI - Hódmezővásárhely 11-14

Ifi

KESI - Hódmezővásárhely 11-16

Lány

Gyermek KESI - Hódmezővásárhely 20-3

Serdülő KESI- UVSE 2-18

Ifi KESI - UVSE 3-20

Felnőtt

KESI - PVSK 11-7

Öregfiúk

KESI - Főnix ISE 14-10 JKESI - Vác 12-10

 
Sikeres hazai vízilabda utánpótlás eredmények

A jól kezdő kecskeméti gyermekcsapat a biztos vezetés tudatában a II-III negyedben kissé kiengedett de az utolsó negyedben már ismét jól teljesítettek. A serdülőkre az első két negyedben ráijesztett a Csongrád, de fordulás után beindult a kecskeméti henger Holka és Rehák termelték a gólokat és a kapusok is lehúzták a rolót, így biztos kecskeméti győzelmek születtek dicséretes teljesítménnyel.

 
Újabb játékosunkat hívták meg a válogatottba.

A tegnapi napon került fel az MVLSZ honlapjára, az, amiben eddig reménykedtünk csak. A januári 2000-ben születettek országos felmérőjén a hetedik  legjobbat teljesített Nagypál Sámuelt meghívták a válogatott edzéseire.

Gratulálunk Samunak!

Ez egy olyan lehetőség minden magyar vízilabdázónak, ami óriási felelősséggel is jár, mivel az elődök olyan példát mutattak, amihez méltónak kötelező lenni.

 

 

 

 

Nagypál Sámuel

 

 
Egy győzelem és egy vereség a hétvége mérlege a KESI-s pólósoknál

A résztvevő csapatok, és az azokat kisérő számos szurkoló megelégedése mellett zajlott le a gyerekbajnoki forduló a Kecskeméti Versenyuszodában. A KESI csapata előbb biztosan győzött a Kaposvár ellen, majd a nap legélvezetesebb mérkőzésén végig tartotta a lépést az esélyesebb, idősebb és fizikailag erősebb játékosállományú Honvéddal, de egy góllal alulmaradt, bár a végén esélye volt a pontszerzésre.

 
Negyedik lett a "DÖMPER KUPÁN" a 2000-es csapat!

A Kecskeméti Utánpótlás Vízilabdáért Alapítvány 2003 és a KESI szervezésében újra megrendeztük a hagyományoknak megfelelően a "DÖMPER KUPÁT".

 
Hat pontot hozott haza Csabáról a KESI csapata

 

A békéscsabai OBII fordulóban a KESI előbb a házigazdák ellen győzött végig vezetve nagy fölénnyel majd a Szarvas ellen is biztosan győzött Gyenes István gólerős játéka mellett. A győzelmekkel a Kecskemét a csoport második helyére jött fel.


 

 
Győzelem a Szolnok ellen, vereség a Vasas ellen a Vízvári serdülő kupán

Ismét csobbantak vízilabdázóink. Ezúttal Simon Gábor edző a kispadon átélt "élményeit" olvashatjuk!

A szokásos módon kezdett a serdülő csapat a Szolnok ellen, hiszen az első negyedet mi nyertük 3-1-re. Ezután volt pár vitatható ítélet, ami felborzolta a kedélyeket és a csapat inkább azzal törődött, hogy mindenki egyénileg akarta megnyerni a meccset.

 
Vízilabda OBII eredmények

Méltóképen emlékeztek fiatalon elhunyt Bérczy Csaba sporttársukra,barátukra a KESI szenior vízilabdásai.

A megemlékezéssel és gyászszünettel kezdődő első találkozón a Csongrád ellen változatos mérkőzésen a kecskemétiek 3 gólos vezetése után a csongrádiak egyenlítettek és csak Simon G. látványos távoli csavar-gólja és Sárközi pontos találata biztosította a sikert.

 
Nem sikerült a visszavágás Szegeden

A csoportmásodik Szeged utánpótlás együttese elleni rangadón fej-fej mellett haladt a két csapat majd a második negyedben Kiss Á.5, Varga I.2 és Heródek góljaival 8-6 arányban vezetést szerzett a Kecskemét.

Harmadik negyedben aztán 9-2 hazai előnyből Barna Tamás és Németh Zalán góljaival fordítottak a hazaiak sőt egy hármas(!) előnyből növelték előnyüket. Közben két KESI kulcsjátékos kipontozódott. Bár Heródek és Jenei még egy gólra csökkentette a hátrányt, de az utolsó negyedben az előzőek utóhatásaként elfogyott az erő a szegediek elhúztak és Bácsi M. utolsó percekben lőtt gólja csak szépítésre volt elég.

 
Fölényes győzelem a jónevű MAFC ellen

A mérkőzés gyászszünettel kezdődött Nagysolymosi István a kecskeméti vízilabdások dec.01.-én elhunyt első szakosztályvezetőjének emlékére.

Emlékét lelkünkben megőrizzük. A fizikailag erős rutinos vendégek ellen nehezen indult meg a hazai gépezet, de Hartman és Keszthelyi Balázs centergólváltása után Kiss Á. és Hartman vezetést szerzett a KESI-nek. A második negyed közepén pedig Heródek váratlan bombája 3 góllal növelte az előnyt. Közben Harkai minden lehetőt köztük egy büntetőt is hárított.

 
Győztek serdülő vizilabdázóink

A KeSi serdülő vízilabdacsapata fegyelmezett, jó csapatjátékkal és szép gólokkal – melyben Kosztolányi Gábor és Simon Gábor járt az élen – nyert a Kósz Zoltán olimpiai bajnok által irányított MTK Szentendre ellen. A gyermek korosztályban a vendégek győztek kilenc góllal.

A serdülőknél jól mutatja a meccs alakulását, hogy a kecskemétiek ellenfele 5-0 után, a harmadik negyedben tudta csak az első gólját (időn túl) a kapuba juttatni. A második góljukra is érdekes előzmények után került csak sor a negyedik negyedben, másfél perccel a vége előtt.

 
Az MTK most erősebb volt

A Kecskeméti Sportiskola a Fiú Gyermek Országos Bajnokságban az MTK Szentendre csapatát fogadta.

Az első negyedben még tartotta magát a csapat Markó és Rehák góljaival, de folyamatosan szakadtunk le a az ellenfelünktől. A második negyed közepére ellenfelünk már vezetett 7-2-re is, de ekkor még összeszedte magát a csapat és a harmadik negyed végén még a mérkőzés kiegyenlítődöttnek tűnt.

 
Könnyed győzelem az ifi. bajnokságban

A tulajdonképpen serdülő, ill. gyermekkorosztályú KESI, teljesen megérdemelten győzött vasárnapi fordulóban a Cegléd ifi csapata ellen.A végeredmény, folyamatosan irányítva a játékot, 10 -7 lett a Kecskeméti Sportiskola javára. Elmondható, hogy azokat a taktikai utasításokat, illetve technikai megoldásokat alkalmazta a csapat, amit mindenkor kötelező megoldani, mert az alapja a vízilabdának.

Amennyiben az előző mérkőzésen is "csak" ennyit tettünk volna, akkor mi győzünk. A mérkőzés utolsó negyedében már a gyermek csapat tagjai játszottak, mert akkora volt az előnyünk, hogy lehetővé vált ezáltal a játékuk. A mérkőzés utolsó negyedében már a gyermek csapat tagjai játszottak, mert akkora volt az előnyünk, hogy lehetővé vált ezáltal a játékuk.

 
Magabiztos győzelem a BVSC ellen

A BVSC-Zugló-Tipo együttesét fogadta a hétvégén az új uszodában a Kecskeméti Sportiskola OB I/B-s együttese. A hazaiak végig uralták a találkozót, s magabiztosan verték három góllal a fővárosiakat.

Harkaival és Varga Bencével az élen ,remek védőmunka mellett Heródek bombáival szerzett előnyt a gólszegény első két negyedben a Kecskemét. A harmadik etapban aztán a fővárosiak is betaláltak, de Varga István és Kiss Ádám góljaival még nőtt is a hazai előny. Az utolsó felvonásban erősített a vendégcsapat, és Berta góljaival egy gólra felzárkózott, de jókor jött Varga szabaddobás bombája. Az utolsó percek BVSC tűzijátékából ismét Harkai került ki győztesen, és Hartman a végén megúszás góllal koronázta az értékes győzelmet.

 
A serdülő csapat visszavágott

A gyermek vízilabda csapat vereségét a serdülőknek sikerült egálba hozni, hiszen a vasárnapi meccsen a végeredmény egyetlen percre sem került veszélybe.

Az első negyed 5-0 után kihagyhatatlannak tűnő helyzeteket is sikerült a vezetés biztos tudatában elrontani.A második negyedben a sok hiba miatt csak egyel tudtuk növelni előnyünket. Az ellenfél a harmadik negyedben tudta az első gólját megszerezni, ami a védelmet dicséri. A harmadik negyed harmadik percétől már nem számíthattunk sokadszorra Zubek Leventére, mert ismét összeszedte a kipontozódáshoz szükséges hibapontokat.

 
Egy gólos vereség Szolnokon

Nagyon szoros mérkőzésen szenvedtek egy gólos vereséget gyermek vízilabdázóink.

Simon Gábor edző így látta a mérkőzést: A hét elején megtartott video elemzést a jelenlévők megértették. Az edzésről akkor hiányzók nem. A szoros emberfogás megtette a hatását. A második negyed végéig a csapat nagyon fegyelmezetten és a taktikai utasításokat betartva játszott. Ez az eredményben is látszik.

 
Kettő sima és egy fordított

Az elmúlt fordulóban a kecskeméti és a békéscsabai fiú vízilabada sport mérte össze erejét.

A "Csabai Csirkefogók" csak a gyermek korcsoportban tudtak borsot törni az orrunk alá . A serdülőknek és a felnőtt csapatnak nem okozott problémát a győzelem megszerzése.

 
Magabiztos győzelem a felnőtt bajnokságban MAFC ellen

A vártnál könnyebben sikerült legyőznünk a MAFC csapatát idegenben.

A rutinos és elmúlt idényben is jól szereplő hazaiak ellen Jenei góljával indult a mérkőzés, de az első negyedben a MAFC még fordítani tudott. Varga István egyenlítése után a második negyedtől sorra születtek jó védekezés mellett a kecskeméti akciógólok Hartman, Heródek, Kiss Ádám és Varga István révén, Harkai pedig ismét remekelt.

 
Ismét a játéké a főszerep

Harmadik helyezést szereztük meg Hódmezővásárhelyen megrendezett serdülőtornán.

Ezen a felkészülési tornán most szerepeltünk 3. alkalommal. Sajnos most először nem mi nyertük a tornát. A fiúk első mérkőzésüket játszották az augusztusban kezdődött edzések óta. A torna előtt a cél az volt, hogy tudatos játékot mutassunk. Az edzéseken gyakorolt elemek visszaköszönjenek. Nos, ez nem sikerült teljesen mindenkinek. A három mérkőzésen voltak nagyon szép megoldások, és az ilyenkor szokásos görcsöléses akciók is. A felkészülésünk ezen szakaszában egyenlőre megfelelőnek mondható a játékunk. A kondíciónkkal nem volt semmi probléma, mert még a harmadik meccsen is számos megúszásból szereztünk gólt. A felkészülési tornán nem tudott részt venni Szilágyi Bence válogatott kapusunk sérülése miatt.

 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 2
Copyright © 2019 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign