Címlap Hírek Bronzot ért a lelkesedés Skóciában!
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2019. január 20., vasárnap, Fábián és Sebestyén napja van. Holnap Ágnes napja lesz.

Időjárás

Bronzot ért a lelkesedés Skóciában!
2011. augusztus 07. vasárnap, 22:09

A Gyermek Világjátékok záró napján a Kecskeméti Sportiskola fiú röplabdásai maradtak még versenyben. Amennyiben a délelőtti szlovének elleni meccset hozzák, az aranyéremért küzdhettek volna.

Küzdeni tudásban ugyan felvettük a versenyt, de ez most kevésnek bizonyult. A jobb erőkből álló maribori gárda mindkettő szettet megnyerve jutott a döntőbe, ahol egy koreai csapat várta őket.

Kecskeméti Sportiskola - Maribor 0:2 (20:25, 20:25)

A délutáni mérkőzést a másik ág vesztesével, a hazai közönség támogatását elvező Edinburg h csapatával vívtuk .A mérkőzést a vártnál könnyebben húzták be fiataljaink, ahol a második szett már formalitás lett. A skót fiatalok mind fizikálisan, mind pedig fejben elfáradtak. A kecskeméti fiúk az első pár perctől eltekintve folyamatosan uralták a mérkőzést és teljesen megérdemelten lettek harmadikak ebben a nagyon erős és színes mezőnyben.

Kecskeméti Sportiskola- Edinburgh 2:0 (25:10, 25:8)

Akik a mérkőzéseken készült fotókat szeretné megnézni kattintson a http://www.facebook.com/KecskemetiSportiskola oladlára.

Szép volt fiúk!

 
FacebookTwitterGoogle bookmarkIWIWSatartlapDel.icio.usLinkter.huvipstart.huMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark
Copyright © 2019 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign