Címlap Kézilabda Versenynaptár, eredmények Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának eredményei 2018. szeptember 24-30.
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2018. október 18., csütörtök, Lukács napja van. Holnap Nándor napja lesz.

Időjárás

Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának eredményei 2018. szeptember 24-30.

Fiú serdülő I. osztály - Kelet

Kecskeméti TE - KESI - Balmazújvárosi KK 26-18

Fiú U14 I. osztály

Békés – Drén KC - Kecskeméti Sportiskola 22-19

Kecskeméti Sportiskola - Balmazújvárosi KK 24-12

Vazul Zsolt edző: Szerettük volna ezt a fordulót is hibátlanul befejezni, de most nem sikerült. A házigazda Békés ellen hullámzó teljesítményt nyújtottunk. Sajnos rengeteg ziccert kihagytunk, nagyon jól védett az ellenfél kapusa. Sajnos a mi kapusaink viszont rossz napot fogtak ki, így teljesen megérdemelten nyert a Békés. Vereségünket nem foghatjuk arra, hogy a két ballövőnk betegség miatt erre a fordulóra nem tarthattak velünk, hiszen a második mérkőzésen az előre megbeszélteket betartva, teljesen megérdemelten nyertünk több mint 10 góllal a jó erőkből álló Balmazújváros ellen.

Fiú U14 III. osztály

Kecskeméti Sportiskola - Kiskunhalas UKC 15-39

Mizse KC - Kecskeméti Sportiskola 29-13

Fiú U12 osztály Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola - Makói KC 45-1

Pick Szeged I - Kecskeméti Sportiksola 15-15

Szabó Gabriella edző: 2018.09.29-én az idei évad első fordulójára utaztak el U12-es kézilabdás fiaink Szegedre. A szokásokhoz mérten most is két mérkőzésre került sor. Az első megmérettetésre a Makó csapata ellen került sor, ahol a fiúk nagyarányú győzelmet arattak. A második meccs egy igazi presztízs meccs volt a Pick Szeged 1. csapata ellen. A kezdés igazán jónak volt mondható, de a kezdeti lendület után sajnos a sok technikai hiba miatt az ellenfél vette át a vezetést. Ebből kifolyólag nagyon igyekeznie kellett a fiúknak a második félidőben, hogy nehogy visszavegyék a vezetést. A nagy lelkesedés és a szép csapatmunka, ha a győzelmet nem is, de egy döntetlent hozott a számunkra. Nagyon jó és hasznos mérkőzés volt ez a Szeged ellen, amiből sokat tanulhatunk.

Lány U12 osztály Badó László régió

Kecskeméti NKSE I. - Kecskeméti Sportiskola II. 22-2

Kecskeméti NKSE II. - Kecskeméti Spotiskola I. 10-33

Tiszakécske VSE - Kecskeméti sportiskola II. 5-9

Mizse KC II. - Kecskeméti Sportiskola I. 9-34

 
FacebookTwitterGoogle bookmarkIWIWSatartlapDel.icio.usLinkter.huvipstart.huMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark
Copyright © 2018 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign