Címlap Hírek KESI-karácsony: ezer versenyző ünnepelt a Messziben
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Névnap

Ma 2018. december 17., hétfő, Lázár és Olimpia napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Időjárás

KESI-karácsony: ezer versenyző ünnepelt a Messziben
2016. december 22. csütörtök, 11:52

Megtelt a Messzi István Sportcsarnok kedden este, amikor a Kecskeméti Sportiskola (KESI) vezetése az edzőknek és az iskola több mint ezer versenyzőjének kívánt áldott boldog karácsonyt.

Ivkovicné Béres Tímea, a Hírös Sport Nonprofit Kft. sportszakmai igazgatója köszöntőjében hangsúlyozta: sikeres évet zárt az iskola, kilenc sportágában egyre több gyerek jelentkezik, a létszám ebben az évben átlépte az ezer főt. Hozzátette: az Önkormányzat támogatása alapozza meg a KESI sikeres működését.

A sportiskolában 9 sportág 13 szakosztályában 930 gyermekkel végzi az oktató-nevelő sporttevékenységét.

Az este fő attrakciója a különböző sportágak elemeiből összeállított sportverseny volt, amelyre kilenc csapat jelentkezett, egyenként tíz versenyzővel. A szervező, Adamik Zoltán, az atlétika, a rögbi, a röplabda, a kosárlabda, a kézilabda, a dzsúdó, az ökölvívás és az asztalitenisz elemeiből állította össze a versenyszámokat, amelybe még egy kis „szárazföldi úszás” is vegyült. Végül az atléták bizonyultak a legjobbnak, így ők fogyaszthatták el a dobostortát.

A versenyt a lelátón helyet foglaló szülők és a nem versenyző sportiskolások óriási ujjongással követték, és drukkoltak a csapatoknak. A verseny végére megérkezett a Mikulás, aki a zsákjából édességet osztogatott.

Ezután Szenes Márton, a Hírös Sport Kft. ügyvezető igazgatója és Bogasov István, Kecskemét Önkormányzatának képviselője, a Sport Munkacsoport vezetője köszöntötte a gyerekeket és a szülőket.

A rendezvény végén a KESI edzőit ajándékozták meg, majd minden sportiskolás egy kulacsot kapott ajándékba.

Az évzáróról készült képek itt érhetők el.

 
FacebookTwitterGoogle bookmarkIWIWSatartlapDel.icio.usLinkter.huvipstart.huMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark
Copyright © 2018 Kesi.hu. Minden jog fenntartva.
Készítette: DemiDesign